Η Ζιζέλ μπορεί να είναι ένα από τα πιο διάσημα supermodel στο κόσμο, ωστόσο όταν ξεκίνησε στο χώρο του μόντελινγκ σκέφτηκε να τα παρατήσει, καθώς βίωνε κρίσεις πανικού και είχε αυτοκτονικές σκέψεις.

Η διάσημη Βραζιλιάνα έδωσε συνέντευξη στην ρεπόρτερ του CBS, Lee Cowan, με το Insider να αναμεταδίδει τις δηλώσεις της, όπου είπε πως «ήμουν σε τούνελ. Δεν μπορούσα να αναπνεύσω. Και μετά άρχισα να βρίσκομαι σε στούντιο και ένιωσα σαν να πνίγομαι».

«Έμενα στον 9ο όροφο και έπρεπε να ανέβω τις σκάλες γιατί φοβόμουν ότι θα κολλήσει στο ασανσέρ και δεν θα μπορούσα να αναπνεύσω», είπε και πρόσθεσε πως «ξέρεις όταν δεν μπορείς να αναπνεύσεις ακόμα και όταν τα παράθυρα είναι ανοιχτά, νιώθεις ότι δεν θέλεις να ζήσεις».

Τότε, η δημοσιογράφος ρώτησε «σκεφτήκατε πραγματικά να πηδήξετε από κάποιο ύψος;» και το μοντέλο απάντησε «ναι. Για ένα δευτερόλεπτο το σκέφτηκα».

«Έκαψα το νευρικό μου σύστημα»

Στη συνέχεια, η Ζιζέλ ανέφερε ότι βίωνε έντονο άγχος εκείνη την περίοδο και πως δεν ακολουθούσε ένα ισορροπημένο πρόγραμμα στη καθημερινότητα της.

«Έπινα μόκα φραπουτσίνο για πρωινό με τρία τσιγάρα και έπινα ένα μπουκάλι κρασί το βράδυ για να ηρεμήσω από όλο τον καφέ που κατανάλωσα μέσα στην ημέρα. Δεν κοιμόμουν και έπρεπε να ταξιδεύω για να δουλέψω», είπε χαρακτηριστικά.

«Βασικά έκαψα τα επινεφρίδια μου και το νευρικό μου σύστημα δεν άντεχε άλλο», είπε μεταξύ άλλων.