Κατά τη διάρκεια συνέντευξης με τον Piers Morgan, ο Κριστιάνο Ρονάλντο προέβη σε μια συγκινητική εξομολόγηση, από την εποχή που ήταν νέος και φτωχός. Μιλώντας για τα δύσκολα παιδικά του χρόνια, ο «άσος της μπάλας» αναφέρθηκε σε μια γυναίκα που τον είχε σερβίρει δωρεάν χάμπουργκερ σε κατάστημα φαστ φουντ όταν ήταν παιδί.

Θυμήθηκε πώς ο ίδιος και άλλοι νέοι στον παιδικό του σύλλογο Sporting Lisbon χτυπούσαν την πόρτα ενός μαγαζιού φαστ φουντ δίπλα στο γήπεδο και τους έδινε φαγητό μια υπάλληλος, με το όνομα Edna, και «δύο άλλα κορίτσια» που δεν ξαναβρήκε ποτέ. Ο πέντε φορές νικητής της Χρυσής Μπάλας είπε ότι θα ήθελε να καλέσει τα τρία αυτά άτομα στο Τορίνο ή τη Λισαβόνα για να δειπνήσουν μαζί του στο σπίτι του, αν ποτέ βρεθούν.

Μετά την έκκληση που απηύθυνε ο ποδοσφαιριστής προς τους υπεύθυνους του καταστήματος εστίασης, η γυναίκα που τον τάιζε δωρεάν, βρέθηκε. Μάλιστα, αποκαλύφθηκε πως είναι η 36χρονη Edna Caldas.

Η Edna δήλωσε στην πορτογαλική αθλητική εφημερίδα Record: «Είμαι χαρούμενη και αυτό δείχνει πόσο ταπεινός είναι. Δεν είμαι κάτι για να με θυμάται έτσι».

Πρόσθεσε: «Αυτό ήταν κάτι που συνέβη πριν από τόσο πολύ καιρό. Είμαι πραγματικά ευτυχισμένη με αυτό που έχει γίνει. Ποτέ δεν πίστευα ότι θα με θυμόταν τόσα χρόνια μετά. Δείχνει πόσο υπέροχος, δεν έχει ξεχάσει μικρά πράγματα όπως αυτό, από το παρελθόν του».

Η Edna, με πλήρες όνομα Edna Carina Emanuel Caldas, ισχυρίστηκε επίσης ότι είχε συνάψει φιλία με τον Κριστιάνο περίπου την εποχή που τον γνώρισε από τις εξορμήσεις του στο μαγαζί και είπε ότι μια μέρα είχε πάει για καφέ μαζί του.

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα μια παντρεμένη μητέρα δύο παιδιών εμφανίστηκε για να πει ότι γνώριζε την Edna και ότι ήταν μία από τις άλλες δύο γυναίκες της τριάδας που ο Κριστιάνο είπε ότι είχε δώσει απλόχερα δωρεάν χάμπουργκερ στον ίδιο και σε άλλους νέους που έπαιζαν μαζί του στην παιδική ομάδα της Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Η Paula Leca δήλωσε στον πορτογαλικό ραδιοφωνικό σταθμό Renascenca: «Εμφανίζονταν μπροστά από το εστιατόριο και όταν περίσσευαν χάμπουργκερ, ο διευθυντής μας έδινε την άδεια να τα παραδώσουμε. Ένα από τα αγόρια ήταν ο Κριστιάνο Ρονάλντο που ήταν ίσως ο πιο δειλός από όλους. Αυτό συνέβαινε σχεδόν κάθε βράδυ κάθε εβδομάδα».

«Ακόμα γελάω με όλα αυτά τώρα. Είχα ήδη πει στον γιο μου γι’ αυτό, αλλά νόμιζε ότι ήταν ψέμα, επειδή δεν μπορούσε να φανταστεί ότι η μαμά του θα έδινε ποτέ στον Κριστιάνο Ρονάλντο ένα χάμπουργκερ. Ο σύζυγός μου το ήξερε ήδη, γιατί μερικές φορές πήγαινε να με πάρει από τη δουλειά το βράδυ και τον έβλεπε κι αυτός. Είναι αστείο να επιστρέφουμε τώρα σε κάτι που συνέβη πριν από τόσο καιρό. Δείχνει την ταπεινότητά του. Τουλάχιστον τώρα ο κόσμος ξέρει ότι αυτό δεν ήταν μια φήμη», είπε σύμφωνα με το mirror.co.uk.

Δείτε το σημείο στο 11.50: