Υπάρχουν μερικές έξυπνες συμβουλές για να αντισταθείτε στους πειρασμούς των εορτών του Πάσχα και ιδίως της Κυριακής, που οι περισσότεροι ψήνουν και σουβλίζουν.

Αρχικά, όπως λένε οι ειδικοί, μπορείτε να δοκιμάσετε τα εδέσματα αλλά σε μικρή ποσότητα. Επικεντρωθείτε σε τροφές χαμηλές σε λιπαρά και πλούσιες σε ίνες.

Μπορείτε να πιείτε φυσικό χυμό πορτοκάλι το πρωί ενώ στο ενδιάμεσο μπορείτε να φάτε γιαούρτι χαμηλών λιπαρών.
Σημαντικό είναι επίσης τα συνοδευτικά φαγητά στο τραπέζι, να είναι φτιαγμένα με υγιεινά υλικά και κατά προτίμηση χαμηλά σε λιπαρά. Για παράδειγμα, μπορείτε να φτιάξετε τζατζίκι με άπαχο γιαούρτι ή να χρησιμοποιήσετε λίγο λάδι στη σαλάτα.