Διανύουμε ήδη την περίοδο της άνοιξης, της εποχής που είμαστε πιο ευάλωτοι στις ιώσεις αφού οι απότομες μεταβολές της θερμοκρασίας, αποτελούν τη βασική αιτία για την εμφάνιση τους. Ένα από τα πλέον συνηθισμένα συμπτώματα των ιώσεων είναι ο πονόλαιμος, που τις περισσότερες φορές οφείλεται σε ιογενείς λοιμώξεις. Αυτό σημαίνει ότι οι περισσότεροι πονόλαιμοι ΔΕΝ ανταποκρίνονται στα αντιβιοτικά εκτός εάν οφείλονται σε μικροβιακή λοίμωξη, π.χ. λοίμωξη από στρεπτόκοκκο. Έρευνες έχουν δείξει ότι περίπου το 40% των πασχόντων αναρρώνουν χωρίς θεραπεία μέσα σε τρεις ημέρες και το 80% μέσα σε επτά ημέρες. Η αντιμετώπιση επομένως του πονόλαιμου συνδέεται με την ανακούφιση των υπαρχόντων συμπτωμάτων (π.χ. τοπικός πόνος και φλεγμονή), απομάκρυνση των υποκείμενων αιτίων και πρόληψη δευτερευουσών επιπλοκών. Ανακουφιστείτε από τα συμπτώματα που σχετίζονται με τον ερεθισμένο λαιμό και από το κρυολόγημα άμεσα και αποτελεσματικά, με τη χρήση του νέου spray για το λαιμό χωρίς αντιβίωση, Coldisol. Η νέα πρωτοποριακή σύνθεση του Coldisol, με τo δραστικό συστατικό LyForte, που περιέχει Lysozyme και μάραθο, αποτελεί μια ισχυρή φυσική ενεργή άμυνα του οργανισμού εναντίον των εισπνεόμενων ή καταπόσιμων παθογόνων μικροοργανισμών, όπως είναι τα βακτήρια και οι ιοί. Τα 3 επιπλέον φυτικά συστατικά του: το μέλι από Manuka tree της Ν. Ζηλανδίας, ο ευκάλυπτος και η μενθόλη, ενισχύουν την αποτελεσματικότητα του Coldisol. Η χρήση του Coldisol αποκαθιστά τη μεγάλη ποσότητα της λυσοζύμης που βρίσκεται φυσικά στον οργανισμό και λόγω των ιογενών ή βακτηριακών λοιμώξεων έχει μειωθεί. Η λυσοζύμη, είναι ένα ένζυμο με βακτηριογόνο δράση, που εμφανίζεται φυσικά στον ανθρώπινο οργανισμό, αποτελεί μέρος του ανοσοποιητικού συστήματος της βλεννογόνου και αποτρέπει την προσκόλληση των βακτηρίων στο φάρυγγα. Θα το βρείτε στα φαρμακεία. Παρακάτω μερικές συμβουλές όπου εναλλακτικά μπορεί να σας ανακουφίσουν:

  • Ξεκούραση: Η ξεκούραση είναι το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε για την καταπολέμηση της λοίμωξης που προκάλεσε τον πονόλαιμο.
  • Τσάι: Ένα ζεστό φλιτζάνι τσάι μπορεί να προσφέρει άμεση ανακούφιση στον πονόλαιμο. Επιπλέον περιέχει αντιοξειδωτικά που εκτιμάται ότι δυναμώνουν το ανοσοποιητικό και κρατούν μακριά τη λοίμωξη.
  • Υγρά: Να πίνετε όσο πιο πολλά υγρά μπορείτε. Η ενυδάτωση είναι πολύ σημαντική, ιδιαίτερα αν ο λαιμός ερεθισμένος ή με φλεγμονή. Αν παρατηρήσετε κάποια άλλα συμπτώματα ή ο πονόλαιμος δεν υποχωρεί να απευθυνθείτε στο γιατρό σας.

Μάθετε περισσότερα για τη δράση και το προϊόν Coldisol στο www.coldisol.gr Coldisol1  

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.