Πρόσθεσε το Newsbeast στις προτεινόμενες πηγές σου στη Google

Σε ένα ενιαίο πόρισμα για όλα τα θύματα του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη κατέληξαν οι ιατροδικαστές από την ιατροδικαστική υπηρεσία της Λάρισας όπως φέρεται σε σχετικό έγγραφο, που είδε το φως της δημοσιότητας, και αναφέρει την αιτία θανάτου τους.

Στο σχετικό ιατρικό έγγραφο, που δημοσιεύει το thesstoday.gr αναγράφεται η ίδια αιτία θανάτου για όλους τους νεκρούς, ενώ η τραγωδία αναφέρεται ως «σιδηροδρομικό ατύχημα».

«Πολλαπλές βαρείες κακώσεις σώματος συμβατές αναφερόμενου ατυχήματος (σύμφωνα με πληροφορίες της εντολοδότιδας αρχής θύμα ομαδικού σιδηροδρομικού ατυχήματος)» επισημαίνει το σχετικό έγγραφο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThessToday.gr τα πρώτα πιστοποιητικά θανάτου έφεραν πάνω αναλυτικά την αιτία θανάτου.