Έμοιαζε, αλλά δεν ήταν νάρκη το αντικείμενο που «ξέθαψε» η κακοκαιρία των τελευταίων ημερών στην παραλία του Ρεθύμνου. Τελικά διαπιστώθηκε ότι δεν ήταν τίποτα άλλο παρά… μία βάση ομπρέλας της παραλίας!

Χθες πολίτης ειδοποίησε τις αρχές ότι περπατώντας στην αμμώδη έκταση της παραλίας είδε ένα αντικείμενο, που έμοιαζε με νάρκη και αμέσως υπήρξε η σχετική κινητοποίηση από την αστυνομία και το λιμεναρχείο Ρεθύμνου.

Μάλιστα, κλιμάκιο του στρατού πήγε στο σημείο και εκτίμησε πως πρόκειται πιθανότατα για νάρκη και σήμερα έφτασε στο Ρέθυμνο πυροτεχνουργός της 5ης Ταξιαρχίας Πεζικού, που επρόκειτο να παραλάβει τη «νάρκη» για την ασφαλή εξουδετέρωσή της.

Η έκπληξη του, βέβαια, όπως και των ανθρώπων του λιμεναρχείου, που ήταν εκείνη την ώρα στο σημείο ήταν μεγάλη, όταν διαπιστώθηκε ότι το αντικείμενο ήταν απλώς μία πράσινη βάση ομπρέλας, που είχε θαφτεί στην άμμο και έμοιαζε με κατάλοιπο άλλων εποχών!

Έτσι, ο συναγερμός στις υπηρεσίες έληξε, αν και προφανώς κάποιοι τώρα αναρωτιούνται πως είναι δυνατόν να υπήρξε τέτοια παρανόηση.

Πηγή: goodnet.gr