H 38χρονη μητέρα δύο παιδιών που έριξε καυστικό υγρό στον 36χρονο πρώην σύζυγό της μίλησε στο Star για το τι προηγήθηκε, αλλά και τι συνέβη τα ξημερώματα του Σαββάτου στο ξενοδοχείο στο Ηράκλειο της Κρήτης,

«Συναντηθήκαμε στο ξενοδοχείο. Ήπιαμε τα κρασιά μας και ήρθαμε σε ερωτική επαφή. Αμέσως μετά πήγε σε ένα κλαμπ, που είναι δίπλα στο ξενοδοχείο, και επέστρεψε στις 5 το πρωί.Τότε άρχισε να με απειλεί για πολλοστή φορά. Ότι αν κάνω σχέση, θα με σκοτώσουν οι δικοί του και θα είμαι στο χώμα. ΘόλωσαΠήρα το υγρό που είχα σε ένα βαζάκι στην τσάντα μου και του το έριξα».

Η 38χρονη τόνισε πως πως είχε μια μικρή ποσότητα μαζί της και δεν ήταν βιτριόλι. «Ήταν ένα υγρό, τύπου ακουαφόρτε, που προμηθεύθηκα από το ίντερνετ νόμιμα. Είχα τρομοκρατηθεί. Από φόβο το είχα μαζί μου».

Η ίδια ξεκαθάρισε πως δεν πήγε με πρόθεση να τον βλάψει στο ξενοδοχείο: «Δεν είχα προμελητήσει κάτι. Στο ξενοδοχείο είχαμε βρεθεί τέσσερις φορές. Περίμενα την τέταρτη φορά να τον βλάψω; Το υγρό το είχα μαζί μου ως μέσο προστασίας γιατί δεν είχα άλλο όπλο».

Παράλληλα, η 38χρονη ισχυρίστηκε ότι έχει καταθέσει μήνυση κατά του αδελφού του θύματος για ενδοοικογενειακή βία, αναφέροντας για τον πρώην σύζυγό της:

«Με χτυπούσε. Όμως δεν ήθελα να πάει ξανά φυλακή. Είναι έξω με αναστολή γι’ αυτό και δεν του έκανα μήνυση. Εκείνοι οπλοφορούν. Εμένα αν με στρίμωχναν κάπου και με άρχιζαν πάλι στο ξύλο, πως θα υπερασπιζόμουν τον εαυτό μου; Έχω και δύο παιδιά μαζί μου. Κακώς βέβαια έχουμε φθάσει ως εδώ».