Ένα σοκαριστικό τροχαίο δυστύχημα έγινε το πρωί στα διόδια της Ιονίας Οδού στο ύψος του Τερόβου στο ρεύμα προς Ιωάννινα. Το περιστατικό σημειώθηκε όταν ζευγάρι με το ΙΧ του σταμάτησε στη ΛΕΑ για να εξετάσει πρόβλημα στο αυτοκίνητο.

Άλλο διερχόμενο όχημα όμως φαίνεται πως δεν τους είδε με αποτέλεσμα να συγκρουστεί πλαγιομετωπικά με το σταματημένο αυτοκίνητο με αποτέλεσμα το σοβαρότατο τραυματισμό και των δύο.

Οι προσπάθειες των διασωστών ήταν μεγάλες ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Ιωαννίνων ο άνδρας κατέληξε επιτόπου και η γυναίκα κατά τη μεταφορά της στο νοσοκομείο.

Τραγική λεπτομέρεια ότι όλα συνέβησαν μπροστά στα μάτια του 10χρονου γιου τους.

Σύμφωνα με το epiruspost.gr, στο όχημα επέβαιναν τα δύο παιδιά του ζευγαριού, τα οποία μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 58χρονος οδηγός είχε σταθμεύσει το αυτοκίνητό του στη ΛΕΑ μετά από μηχανική βλάβη. Μαζί με την 50χρονη σύζυγό του είχαν κατέβει προκειμένου να δουν τι συμβαίνει, αφήνοντας ανοιχτές την πόρτα του οδηγού και την πόρτα ακριβώς πίσω από την θέση του οδηγού. Την ώρα εκείνη άλλο διερχόμενο όχημα προσέκρουσε στις ανοιχτές πόρτες και στη συνέχεια παρέσυρε το ζευγάρι.

Μεγάλη ουρά οχημάτων σχηματίστηκε στο σημείο καθώς ο δρόμος έκλεισε.

Πηγή φωτογραφιών: epiruspost.gr