Ένας νεκρός και δυο σοβαρά τραυματισμένοι είναι ο απολογισμός του σοκαριστικού τροχαίου δυστυχήματος που σημειώθηκε τη Δευτέρα στην Εθνική οδό Ηρακλείου -Αγίου Νικολάου στο ύψος του κόμβου της Νέας Αλικαρνασσού στην Κρήτη. Άγνωστο πώς το όχημα στο οποίο επέβαιναν τα τρία άτομα, ξέφυγε από την πορεία του και προσέκρουσε στα κιγκλιδώματα.

Αποτέλεσμα της πρόσκρουσης, ήταν ο εγκλωβισμός των τριών. Άμεσα στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, άνδρες της Τροχαίας ΒΟΑΚ, καθώς και άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας προκειμένου να απεγκλωβίσουν τους επιβαίνοντες.

ΟΤΑΝ ΔΕΙΣ ΔΙΑΧΩΡΙΣΤΙΚΟ ΣΤΗΘΑΙΟ ΚΑΙ ΦΑΡΔΥ ΔΡΟΜΟ,ΜΗΝ ΤΡΕΛΑΙΝΕΣΑΙ!Συλλυπητήρια στους δικους σου ,αλλά αυτή η ταχύτητα…

Posted by Giannis Lionakis on Monday, July 18, 2022

Σύμφωνα με το neakriti.gr ο νεκρός είναι ένας 29χρονος παλαιστινιακής καταγωγής. Το αυτοκίνητο ήταν ένα 4Χ4 με καρότσα και όπως προκύπτει από φωτογραφίες που ήρθαν στη δημοσιότητα ο ταχογράφος έχει κολλήσει στα 160 χιλιόμετρα την ώρα.

Οι δυο τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου ενώ οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το δυστύχημα ερευνώνται από την τροχαία ΒΟΑΚ, σύμφωνα με ανταπόκριση του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων.

Πηγή φωτογραφιών: flashnews.gr