Ο Μάνος Δασκαλάκης διατηρεί νέο δεσμό σύμφωνα με τα όσα είχε μεταδώσει πριν μερικές ημέρες η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα». Την είδηση της νέας σχέσης, είχε επιβεβαιώσει τότε ο δημοσιογράφος Πέτρος Κουσουλός ο οποίος είχε μιλήσει με τον πατέρα των τριών νεκρών παιδιών στην Πάτρα.

Το πρωί της Τετάρτης (27/04), η εκπομπή «Super Κατερίνα» αναφέρθηκε στις τελευταίες εξελίξεις γύρω από την υπόθεση της Πάτρας, την προφυλακισμένη Ρούλα Πισπιρίγκου και τον Μάνο Δασκαλάκη.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρθηκαν στην εκπομπή του Alpha, επικαλούμενοι ρεπορτάζ της εφημερίδας Espresso, η σύντροφος του Μάνου Δασκαλάκη είναι μια 30χρονη η οποία χαρακτηρίζεται ως «εντυπωσιακό πλάσμα» ενώ όπως τονίστηκε δεν μοιάζει εμφανισιακά με την εν διαστάσει σύζυγό του, Ρούλα Πισπιρίγκου.

Το ζευγάρι διέμενε μαζί και όταν ο Μάνος Δασκαλάκης έμαθε για την προσαγωγή και σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου βρισκόταν στο διαμέρισμα της συντρόφου του ενώ μετά τις τελευταίες εξελίξεις και τις διαστάσεις που έχει πάρει το συγκεκριμένο θέμα, η 30χρονη επέλεξε να κρατήσει απόσταση από τον Μάνο Δασκαλάκη.