Την συνέντευξη που έδωσε η Ρούλα Πισπιρίγκου στην Σίσσυ Χρηστίδου σχολίασαν οι συντελεστές της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα» το μεσημέρι της Δευτέρας (18/04). Μεταξύ άλλων, η προφυλακισμένη μητέρα των τριών νεκρών παιδιών από την Πάτρα αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο ο εν διαστάσει σύζυγός της, να είχε εξωσυζυγική σχέση και τόνισε ότι της είχε ορκιστεί ότι δεν έχει σχέση.

Στο τέλος της προβολής του βίντεο, ο δημοσιογράφος Πέτρος Κουσουλός, απαντώντας σε σχετική ερώτηση της Ζήνας Κουτσελίνη, επιβεβαίωσε πως ο Μάνος Δασκαλάκης διατηρεί νέα σχέση, αφού όπως τόνισε, του το έχει παραδεχθεί ο ίδιος.

Μεταξύ άλλων, ο δημοσιογράφος ανέφερε πως: «Ο Μάνος μου έχει παραδεχτεί την τωρινή του σχέση. Υπάρχει συγκεκριμένο πρόβλημα σε ότι αφορά αυτή τη σχέση. Αυτό τουλάχιστον μου έχει μεταφέρει ο κύριος Δασκαλάκης. Η μητέρα της κοπέλας που είναι τώρα δεν το γνωρίζει. Ο Μάνος δεν γύρισε σπίτι επειδή τα ξαναβρήκε με τη Ρούλα. Είχε γυρίσει λόγω της ανακοπής της Τζωρτζίνας. Η τωρινή του σχέση ειναι μια παλιά γνωστή του, όπως μου έχει πει. Δεν τον ρώτησα αν ήταν μετά τον θάνατο της Τζωρτζίνας. Αυτό που παραδέχτηκε είναι ότι ζει στην Αθήνα με μια κοπέλα και έχουν σχέση κανονική».