Το πιστοποιητικό θανάτου της σπιτονοικοκυράς της Ρούλας Πισπιρίγκου παρουσίασε ο δικηγόρος των συγγενών της 69χρονης και υποστήριξε ότι προκύπτουν διάφορα ερωτήματα, καθώς το συγκεκριμένο έγγραφο θεωρείται νομικά άκυρο, σύμφωνα με τον ίδιο.

Συγκεκριμένα, ο Ανδρέας Θεοδωρόπουλος εμφανίστηκε στην εκπομπή «Live News» και είπε ότι στο πιστοποιητικό αναγράφεται μόνο το όνομα του Μάνου Δασκαλάκη, ενώ στο σημείο που θα έπρεπε να υπογράψει ο γιατρός, υπάρχει μεν υπογραφή, αλλά χωρίς όνομα.

Έτσι, σύμφωνα με τον ίδιο το εν λόγω έγγραφο είναι άκυρο νομικά, ενώ υποστήριξε ότι η γιατρός που έβαλε την υπογραφή της, φέρεται να μην είχε εφημερία εκείνο το βράδυ που πήγε να υπογράψει.

Επίσης, ο κ.Θεοδωρόπουλος υποστήριξε πως η σπιτονοικοκυρά λάμβανε σύνταξη άνω των 1500 ευρώ, ενώ σύμφωνα με τον ίδιο οι τραπεζικοί λογαριασμοί της γυναίκας βρίσκονται υπό έρευνα μαζί με το πληρεξούσιο του πατέρα των τριών νεκρών παιδιών στη Πάτρα.

Μάλιστα, σε δηλώσεις που έκανε νωρίτερα σε δημοσιογράφους, ανέφερε πως «η υπόθεση της σπιτονοικοκυράς έχει τεράστια σχέση και συνάφεια με τον θάνατο της μικρής Τζωρτζίνας».

Αυτό είναι το πιστοποιητικό θανάτου της σπιτονοικοκυράς:

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ: