Ο Μάνος Δασκαλάκης, έχει περάσει δύο φορές το κατώφλι της ανακρίτριας προκειμένου να καταθέσει ως μάρτυρας για την υπόθεση του θανάτου της 9χρονης Τζωρτζίνας για την οποία κατηγορείται η πρώην σύζυγός του, Ρούλα Πισπιρίγκου. Η εμφάνιση, το στυλ αλλά και η απουσία θρήνου από το πρόσωπο του κατά τις επισκέψεις του στην ανακρίτρια, σχολιάστηκαν αρνητικά από την κοινή γνώμη.

Στην εκπομπή Live News η κλινική ψυχολόγος Μυρσίνη Κωστοπούλου, ανέλυσε το προφίλ του Μάνου Δασκαλάκη και υπογράμμισε πως «το χαρακτηριστικό εδώ είναι η πλήρης απουσία των συναισθημάτων» ενώ σε άλλο σημείο τόνισε πως: «Όταν είσαι σε κατάσταση σοκ είσαι αποδιοργανωμένος, το τελευταίο πράγμα που σε νοιάζει η εμφάνιση ροκ σταρ».

Συγκεκριμένα, η κ. Κωστοπούλου ανέφερε αρχικά: «Κάθε μέρα η τηλεόραση μάς προσθέτει ένα συναίσθημα τρόμου μπροστά σε όσα παρακολουθούμε. Δεν είναι μόνο η εμφάνιση του πατέρα που σοκάρει, ατσαλάκωτη, αψεγάδιαστη, πολύ περιφρουρημένη ως προς την τελειότητα που προσπαθεί να κατασκευάσει. Το χαρακτηριστικό εδώ είναι η πλήρης απουσία των συναισθημάτων. Αναρωτιέμαι πολλές φορές τι νιώθει αυτός ο πατέρας… Το μόνο που έχει δηλώσει είναι ότι του ανέβηκε η πίεση, όχι επειδή πέθαναν τα παιδιά, αλλά επειδή υπήρχε κατακραυγή στο Twitter».

«Είναι διαταρακτική η απουσία θρήνου. Εδώ υπάρχει το απόλυτο τίποτα. Όταν είσαι σε κατάσταση σοκ είσαι αποδιοργανωμένος, το τελευταίο πράγμα που σε νοιάζει η εμφάνιση ροκ σταρ. Ο θρήνος είναι κάτι που δεν μπορείς ούτε να το υποδυθείς ούτε να το κατασκευάσεις» πρόσθεσε στην συνέχεια η κλινική ψυχολόγος αναλύοντας το προφίλ του Μάνου Δασκαλάκη.