Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία του West Winch, κοντά στο Kings Lynn, στο Νόρφολκ της Βρετανίας στην είδηση ότι ένας πατέρας δολοφόνησε την 19χρονη κόρη του. Σε άλλη μία περίπτωση γυναικοκτονίας στο Ηνωμένο Βασίλειο, ο πατέρας της νεαρής που δολοφονήθηκε αφού φέρεται να χτυπήθηκε από αυτοκίνητο σε ένα αδιέξοδο σε ένα ήσυχο συγκρότημα κατοικιών κατηγορήθηκε για τη δολοφονία της.

Ο Nigel Malt, 44 ετών, λέγεται ότι οδήγησε την κόρη του Lauren Malt, στο νοσοκομείο αφού είχε περάσει από πάνω της με το αυτοκίνητό του.

Η αστυνομία του Νόρφολκ είπε ότι κλήθηκε μετά από αναφορές για αναστάτωση στο δρόμο και χτύπημα ενός έφηβου από αυτοκίνητο λίγο πριν τις 19:30 την Κυριακή 23/1. Ο θάνατος της Lauren διαπιστώθηκε ο θάνατός της αμέσως μετά την άφιξή της στο νοσοκομείο.

Σοκάρουν οι μαρτυρίες κατοίκων

Ο πατέρας της 19χρονης, συνελήφθη αρχικά στο νοσοκομείο ως ύποπτος για φόνο, οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ και πρόκληση θανάτου από επικίνδυνη οδήγηση. Το βράδυ της Τρίτης κατηγορήθηκε μετά από ανάκριση στο Αστυνομικό Ανακριτικό Κέντρο στο King’s Lynn και εμφανίστηκε ενώπιον των δικαστών στο Νόριτς σήμερα.

Κάτοικοι της Leete Way είπαν ότι άκουσαν φωνές από μια λογομαχίας προτού ένα αυτοκίνητο πέσει πάνω στη Lauren. Η αστυνομία του Νόρφολκ είπε ότι η νεκροψία που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Υπουργείο Εσωτερικών διαπίστωσε ότι η προκαταρκτική αιτία θανάτου εντοπίζονται σε τραύματα στο στήθος και την κοιλιά.

keep smiling

Posted by Lauren Malt on Sunday, April 18, 2021

Ένας κάτοικος του Leete Way, ο οποίος ζήτησε να μην κατονομαστεί, είπε: «Ακούσαμε έναν δυνατό κρότο και ένα σωρό κόσμο να φωνάζει και να ουρλιάζει, ακολουθούμενο από τον ήχο ενός αυτοκινήτου που έφευγε με ταχύτητα. Βγήκα έξω και ρώτησα έναν γείτονα τι είχε συμβεί. Μου είπαν ότι μια κοπέλα χτυπήθηκε από αυτοκίνητο. Υπήρχαν σημάδια σύγκρουσης στο δρόμο, αλλά το κορίτσι δεν ήταν εκεί ».

Μια άλλη γυναίκα είπε: «Είναι φρικτό. Είδα τα φώτα που αναβοσβήνουν στα αυτοκίνητα της αστυνομίας αργά το βράδυ. Κοίταξα έξω από το παράθυρο και σκέφτηκα, “τι στο διάολο συμβαίνει;” Στη συνέχεια, σήμερα το πρωί οι αστυνομικοί απέκλειαν τον δρόμο στη γωνία.

Η αστυνομία του Νόρφολκ κάνει έρευνες από σπίτι σε σπίτι, ρωτώντας τους κατοίκους εάν είχαν σχετικές εικόνες από κάμερες ασφαλείας ή βίντεο από κάμερες σε κουδούνια.

Οι αξιωματικοί είπαν ότι το περιστατικό στο West Winch δεν συνδέεται με μια δεύτερη έρευνα δολοφονίας που ξεκίνησε μόλις οκτώ μίλια μακριά, αφού ένας άνδρας ηλικίας 30 ετών πέθανε από σοβαρά τραύματα στο κεφάλι το βράδυ της Κυριακής σε ένα σπίτι στο Norfolk.