Είναι το μέρος στο οποίο περνάμε το μεγαλύτερο μέρος της ζωή μας και μέσα στο οποίο ζούμε πολλές όμορφες στιγμές. Ο λόγος για το σπίτι μας, το οποίο αποτελεί κατά μία έννοια κομμάτι του εαυτού μας και της οικογένειάς μας. Δεν υπάρχει άλλο μέρος στο οποίο να νιώθουμε πιο ασφαλείς. Ωστόσο για να συνεχίσουμε να νιώθουμε τη ζεστασιά του και να συνεχίσει να αποτελεί ένα καταφύγιο για όλα τα μέλη της οικογενείας θα πρέπει να διασφαλίζουμε ότι θα παραμείνει ασφαλές σε κάθε συνθήκη.

Είτε πρόκειται για την κύρια κατοικία μας, είτε για το εξοχικό μας ή το χώρο που νοικιάζουμε, ο μόνος τρόπος για το εξασφαλίσουμε αυτό είναι μέσα από την ασφάλιση της κατοικίας μας. Τα αγαθά κόποις κτώνται και αυτό δεν θα μπορούσε να ισχύει περισσότερο για το σπίτι μας, το οποίο αποτελεί και το πιο σημαντικό περιουσιακό στοιχείο που διαθέτουμε. Θα ήταν λοιπόν κρίμα να δούμε τους κόπους μιας ζωής να χάνονται μέσα σε μία στιγμή λόγω ενός λάθους ή ενός ατυχούς περιστατικού.

Το τελευταίο διάστημα παρατηρείται μία ανησυχητική αύξηση ενός φαινομένου που μπορεί να απειλήσει την κατοικία μας και ο κίνδυνος του οποίου δυστυχώς όλο και θα αυξάνεται στο μέλλον. Μιλάμε για την κλιματική αλλαγή και τα επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα που προκαλεί. Σεισμοί, πλημμύρες, πυρκαγιές και λοιπές φυσικές καταστροφές θα εκδηλώνονται όλο και πιο συχνά στο μέλλον, ως αποτέλεσμα της περιβαλλοντικής καταστροφής.

Και εάν στο παρελθόν τέτοια φαινόμενα ήταν ιδιαίτερα σπάνια με αποτέλεσμα να μην σκεφτόμασταν ιδιαίτερα την ασφάλιση της κατοικίας μας απέναντι σε αυτά τα φαινόμενα, πλέον οι ειδικοί κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι γίνονται σοβαρές συζητήσεις για την αλλαγή του νόμου περί ασφάλιση των κατοικιών ώστε να γίνει υποχρεωτική η ασφάλιση για φυσικές καταστροφές.

Η ασφάλιση της κατοικίας μας εξασφαλίζει ότι μετά το πέρας της καταστροφής θα είμαστε σε θέση να επανακτήσουμε όλα όσα χάσαμε. Έχουμε τόσα άγχη σε αυτή τη ζωή ας κάνουμε ότι μπορούμε για να βγάλουμε ένα από αυτά από τη λίστα μας. Ασφαλίζοντας το σπίτι μας προστατεύουμε εμάς και την οικογένεια μας.

Μέσα σε αυτό το περίεργο κλίμα που επικρατεί η MINETTA επιθυμεί το σπίτι να συνεχίσει να αποτελεί ένα ασφαλές μέρος για όλους εμάς. Γι’ αυτό το λόγο προσφέρει ειδικά μελετημένα ασφαλιστικά προγράμματα, που ανταποκρίνονται σε ένα πλήθος κινδύνων, συμπεριλαμβανομένου και των φυσικών καταστροφών.

Επισκεφθείτε το site της MINETTA και ενημερωθείτε πλήρως για όλα τα προγράμματα που προσφέρει, ώστε να επιλέξετε εκείνο που καλύπτει τις δικές σας ανάγκες.