Η μητέρα ενός 50χρονου που πέθανε από κορονοϊό καταγγέλλει ότι δυο γιατροί στα Τρίκαλα που είχαν βγει σε αναστολή επειδή δεν είχαν κάνει το εμβόλιο, τον έπεισαν να μην εμβολιαστεί. Ενώ όλη η οικογένεια είχε κάνει το εμβόλιο, εκείνος επηρεάστηκε τόσο από τους γιατρούς όσο και από παπάδες, όπως αναφέρει η μητέρα του.

«Είχε μπλέξει με παπάδες και με γιατρούς που του έλεγαν μην το κάνεις, το παιδί μου πήγε χαμένο, άδικα. Καταρχήν ήταν δύο γιατροί που τους έδιωξαν από το νοσοκομείο γιατί δεν εμβολιάζονταν και του έλεγαν “εντάξει θα περάσει, δεν είναι τίποτα, κάτσε μια μέρα και κάτσε μια μέρα και κάτσε μια μέρα” και τελικά έφτασε στο τέρμα» τόνισε η γυναίκα στο Mega.

«Δεν άκουγε. “Δεν θα κάνω το εμβόλιο, δεν θα πάω στο νοσοκομείο”. Τελικά όταν πήγε ήταν πολύ αργά. Όταν πήγε στο νοσοκομείο ήταν η εντέκατη ημέρα. Εγώ χάρηκα λέω αφού πήγε στο νοσοκομείο θα το ξεπεράσει. Δεν το ξεπέρασε όμως» ανέφερε η μητέρα του 50χρονου.

«Επιτρέπεται γιατρός να λέει “μην κάνεις το εμβόλιο, θα περάσει, τι θα κάνεις στο νοσοκομείο;”»

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ οι αρνητές γιατροί είχαν προσεγγίσει και άλλα άτομα εκτός από τον 50χρονο. «Σε αναστολή ήταν αυτοί οι γιατροί που του το κάνανε, που ήρθαν και μου λένε “εμείς είμαστε γιατροί και βοηθάμε τον κόσμο”. Όπως έκαναν τότε με τον καρκίνο που έβγαζαν τα ψεύτικα φάρμακα, ακριβώς το ίδιο έγινε και με εμάς τώρα. Τους έδιωξαν από το νοσοκομείο αλλά να τους πάρουν την άδεια. Επιτρέπεται γιατρός να λέει: “μην κάνεις το εμβόλιο, θα περάσει, τι θα κάνεις στο νοσοκομείο;” Έλεος. Είχα εμπιστοσύνη και εγώ, ήταν γείτονας εδώ» συμπλήρωσε η μητέρα του 50χρονου.