Ευχάριστα είναι τα νέα που είδα το φως της δημοσιότητας και αφορούν τον παρουσιαστή Κωνσταντίνο Αγγελίδη. Οι ευχάριστες ειδήσεις αφορούν τόσο στο δικαστικό κομμάτι της ιστορίας όσο και στην πορεία της υγείας του παρουσιαστή.

Όπως αναφέρθηκε, το πρωί της Κυριακής, στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται», αν δεν προκύψει κάτι άλλο, ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης θα λάβει την αποζημίωση που ορίζει ο νόμος για τη μη υπαιτιότητα του στο τροχαίο ατύχημα που είχε και τον οδήγησε στο νοσοκομείο να δίνει μάχη για τη ζωή του.

Υπενθυμίζεται πως ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης, το Δεκέμβριο του 2017 είχε τροχαίο ατύχημα με λεωφορείο και βρέθηκε στο νοσοκομείο να νοσηλεύεται με βαρύτατη κρανιοεγκεφαλική κάκωση ενώ υποβλήθηκε και σε χειρουργική επέμβαση 8 ωρών.

Στο πλευρό του Κωνσταντίνου Αγγελίδη, από την πρώτη στιγμή, βρέθηκε η σύζυγος του Εβερίνα Βαρσάμη.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρθηκε στην εκπομπή του Alpha, ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης πλέον κάνει καθημερινές φυσιοθεραπείες, εργοθεραπείες και λογοθεραπείες.

Ακόμα, ο παρουσιαστής δεν μπορεί να βαδίσει, σύμφωνα με το «Καλύτερα δε γίνεται», ωστόσο η πορεία της υγείας του εξελίσσεται θετικά καθώς τρέφεται και πίνει νερό μόνος του.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.