Μπορεί η θερμοκρασία σιγά-σιγά να πέφτει, οι βροχές να έχουν ξεκινήσει, αλλά ο καιρός δεν είναι ποτέ δικαιολογία για να μη βγεις έξω.Τώρα, περισσότερο από ποτέ, το outdoor training έχει μπει στη ζωή μας και αυτό δεν χρειάζεται να αλλάξει ούτε τον χειμώνα, αφού η συλλογή COLD.RDY της adidas σου επιτρέπει να αθλείσαι και να κινείσαι έξω, στην πόλη ή στην εξοχή, χωρίς κανέναν περιορισμό από τις καιρικές συνθήκες.

H καμπάνια READY FOR WINTER σε προτρέπει να είσαι έτοιμος σε κάθε συνθήκη, όπως κι αν τα φέρει ο καιρός. Στους δρόμους της Αθήνας, δέκα αθλητές, creators και influencers που αγαπούν τον αθλητισμό και την πόλη, έδειξαν σε ένα μοναδικό video, πως δεν θα αφήσουν τον καιρό να τους βγάλει έξω από τους στόχους τους. Ακολουθώντας τον Μεγάλο Περίπατο, σε μια διαδρομή που σε συνδέει με τα μνημεία, τα iconic κτίρια και τους ιστορικούς δρόμους της πόλης, θα δεις την προετοιμασία τους, θα ακούσεις την εσωτερική τους σκέψη και θα μάθεις πώς ο καθένας τους είναι “ReadyforWinter“, φορώντας outfits της νέας συλλογής COLD.RDY της adidas.

Η συλλογή COLD.RDY είναι το τέταρτο και τελευταίο λανσάρισμα της σειράς. RDY της adidas, που κάνει focus στην προστασία από όλες τις καιρικές συνθήκες. Η COLD.RDY δημιουργήθηκε από ανθεκτικά υλικά, με στόχο να διατηρούν τη θερμότητα κλειδωμένη για απόλυτη μόνωση, επιτρέποντας παράλληλα στον αέρα και στην υγρασία να κινούνται,ώστε το εσωτερικό να παραμένει στεγνό. Η μεγάλη ποικιλία της συλλογής συνδυάζει άψογα τα σπορ, την απόδοση και το στιλ, καθώς έχει σχεδιαστεί για να διατηρεί σίγουρους και άνετους,τόσο τους αθλητές, όσο και αυτούς που τους αρέσει να εξερευνούν την πόλη, ακόμα και σε δύσκολες, χειμερινές, καιρικές συνθήκες.Η συλλογή ρίχνει μια φρέσκια ματιά στο outdoor training, με statement σχέδια, χαρακτηριστικές σχεδιαστικές λεπτομέρειες και έντονες αποχρώσεις.

Λεπτομέρειες εμπνευσμένες από τις στρατιωτικές στολές εμφανίζονται σε διάφορα σημεία, εκτεταμένα φερμουάρ για ευκολία όταν κινείσαι και ασύμμετρες τσέπες για εύκολη πρόσβαση, ενώ η ακριβής τοποθέτηση των ραφών εξαλείφει την ογκώδη όψη, όταν κάνεις layering πολλαπλών ρούχων, χαρίζοντας σου ευελιξία και ευκολία στην κίνηση. Η συλλογή COLD.RDY είναι διαθέσιμη στα adidas stores, σε επιλεγμένα καταστήματα αθλητικών ειδών και online στο adidas.gr απότις16 Οκτωβρίου.