Μετά από μία κουραστική μέρα το μόνο που θέλεις είναι να μπεις στο σπίτι και να ξαπλώσεις στον καναπέ. Τίποτα δεν ξεπερνάει την χαλαρότητα που νιώθει κάποιος όταν βρίσκεται στον χώρο του.

Το σπίτι είναι το προσωπικό μας καταφύγιο, είναι το μέρος που περνάμε τον περισσότερο μας χρόνο, είτε μόνοι μας είτε με την οικογένεια μας και τους αγαπημένους μας φίλους.

Για να μπορέσεις όμως να χαλαρώσεις και να νιώσεις ασφαλής θέλεις να είσαι σίγουρος για την καθαριότητα του.

Το καλοκαίρι ειδικά χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή καθώς έχουμε όλες τις πόρτες ανοιχτές με αποτέλεσμα να μπαίνει σκόνη, μικροοργανισμοί και ζωύφια.

Επιπροσθέτως οι υψηλές θερμοκρασίες αυτούς τους μήνες αποτελούν τις ιδανικές συνθήκες ανάπτυξης μικροοργανισμών, αλλεργιογόνων ουσιών, ακάρεων, βακτηριδίων και μικροβίων στα στρώματα και στους καναπέδες, με αποτέλεσμα να εμφανίζονται διάφορα συμπτώματα κνησμού, δυσοσμίας αλλά και δύσπνοιας.

Το να καθαρίσει κανείς όμως σωστά και αποτελεσματικά στρώματα και καναπέδες δεν είναι εύκολη υπόθεση, πόσο μάλλον με τη ζέστη που επικρατεί αυτόν τον καιρό.

Τη λύση στο πρόβλημα δίνει η Clean Action με τον οικολογικό καθαρισμό στρώματος για απολύμανση και αντιαλλεργική προστασία.

Η  Clean Action προσφέρει πιστοποίηση οικολογικού καθαρισμού ώστε να προστατεύσετε το χώρο σας για όλο το καλοκαίρι και να αυξήσετε τη διάρκεια ζωής των επίπλων σας.

Ξεκούραστος και καθαρός ύπνος πρωί- βράδυ

Μία από τις μεγαλύτερες απολαύσεις του καλοκαιριού είναι ο μεσημεριανός ύπνος. Έχεις γυρίσει σπίτι μετά την παραλία ή τη δουλειά  και έχει πάει μεσημεράκι. Λίγο η ζέστη λίγο η χαλάρωση μετά το φαγητό, το μόνο που θέλεις είναι να ξαπλώσεις για λίγο και να ξεκουραστείς για κάνα δίωρο.

Ακόμη και τα πιο ζωηρά παιδιά αυτήν την ώρα ηρεμούν και θέλουν να ξαπλώσουν, πολλές φορές μαζί μας κιόλας.

Φυσικά το βράδυ το κρεβάτι έχει την τιμητική του αφού περνάμε το μεγαλύτερο μέρος της βραδιάς σε αυτό.

Το στρώμα όμως όσο αφράτο και καθαρό και αν φαίνεται ίσως είναι από τα λιγότερο καθαρά πράγματα στο σπίτι. Σε αντίθεση με τα σεντόνια, τα ρούχα μας και το υπόλοιπο σπίτι το στρώμα είναι ένα αντικείμενο που σπάνια καθαρίζουμε. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να συσσωρεύει υγρασία, βρωμιά και σκόνη.

Ακόμη και ένα ολοκαίνουργιο στρώμα δεν αργεί να μετατραπεί σε αποικία ακάρεων, μυκητών, μικροβίων και βακτηριδίων τα οποία ευνοούνται από τις τρίχες, τα νεκρά κύτταρα και τον ιδρώτα που συσσωρεύονται στα στρώματα.

Δυστυχώς ο παραδοσιακός καθαρισμός σε αυτές τις περιπτώσεις δεν είναι σε θέση να φέρει αποτελέσματα. Ο μόνος τρόπος να απαλλαγείτε από όλα αυτά είναι ο οικολογικός καθαρισμός στρώματος.

Για πεντακάθαρα και πραγματικά ασφαλή στρώματα εμπιστευτείτε τον οικολογικό καθαρισμό με τα βραβευμένα και πιστοποιημένα υλικά της Clean Action.

Με μόνο δύο φορές το χρόνο θα είστε σε θέση να απολαύσετε έναν πραγματικά ξεκούραστο και ξέγνοιαστο ύπνο!

Χαλαρωτικές στιγμές όλη τη μέρα

Ο πιο δημοφιλής χώρος στο σπίτι είναι αδιαμφισβήτητα το σαλόνι. Είτε έχετε έναν τεράστιο γωνιακό καναπέ ή μια σύνθεση μικρότερων το μόνο σίγουρο είναι ότι είναι γεμάτοι όταν όλη η οικογένεια είναι στο σπίτι ή αν έχετε καλέσει τους φίλους σας.

Μαζί με το κρεβάτι όμως αποτελούν τα σημεία του σπιτιού που λερώνονται πιο εύκολα και καθαρίζονται ακόμη πιο δύσκολα. Εδώ τα πράγματα γίνονται ακόμη πιο περίπλοκα καθώς ποικίλουν τα υφάσματα άρα χρειάζεται και διαφορετική αντιμετώπιση.

Το να χτυπήσετε απλά για να φύγει η σκόνη όχι μόνο δεν θα φέρει αποτελέσματα αλλά από την άλλη αναταράσσει την αλλεργιογόνο σκόνη, και πολλές άλλες βλαβερές ουσίες. Οι οποίες με τη σειρά τους έρχονται σε άμεση επαφή με τα μάτια, το στόμα, τη μύτη και το δέρμα σας και προκαλούν συμπτώματα όπως φαγούρα , βήχας και βουλωμένη μύτη.

Δεν χρειάζεται να πονοκεφαλιάζετε όμως γιατί και σε αυτή την περίπτωση η Clean Action προσφέρει άριστα αποτελέσματα καθαρισμού, χωρίς χημικά με χαμηλό κόστος.

Ο εξειδικευμένος καθαρισμός του σαλονιού και των καθισμάτων γίνεται με βραβευμένα προϊόντα βιοκαθαρισμού προηγμένης τεχνολογίας και μάλιστα στον χώρο σας.

Παγκόσμια καινοτομία στη βιομηχανία καθαρισμού

Για να καταλάβουμε όμως λίγο καλύτερα την αποτελεσματικότητα του βιοκαθαρισμού θα πρέπει να αναφέρουμε κάποια πράγματα για το πώς λειτουργεί.

Η νέα τεχνολογία της Microsplitting (μικροδιάσπαση λεκέδων) εξουδετερώνει τους λεκέδες από το βάθος της ίνας, καθώς διασπά το μόριο της βρωμιάς έως 5.000.000 φορές με αποτέλεσμα, να δίνει λάμψει και προστασία για μεγάλο χρονικό διάστημα στα υφάσματα και δέρματα.

Επιπροσθέτως πρόκειται για έναν άκρως ασφαλή καθαρισμό χωρίς τη χρήση χημικών, ενώ δεν περιέχει ενεργούς αφρούς, ατμούς, βιοδιασπώμενα σαπούνια, χλώριο, διαλύτες και αλλά καυστικά καθαριστικά.

Γεγονός που καθιστά τις καθαρισμένες επιφάνειες ασφαλείς στην απευθείας επαφή βρεφών, παιδιών και ενηλίκων.

Λόγω της πλήρους απομάκρυνσης όλων των κατάλοιπων σαπουνιών, απορρυπαντικών ακόμα και από προηγούμενους καθαρισμούς έχει ως αποτέλεσμα διάρκεια στο χρόνο, ενώ η σκόνη και οι ρύποι από την χρήση δεν προσκολλώνται πλέον στις καθαρισμένες επιφάνειες.

Πρόκειται για μία τεχνική που σέβεται το περιβάλλον, εξασφαλίζοντας, έως και 90% μείωση στην σπατάλη νερού και ενέργειας ενώ συμβάλει καθοριστικά στην ορθολογική διαχείριση των αποβλήτων.

Μετά τον καθαρισμό, εφαρμόζεται σε όλες τις δερμάτινες επιφάνειες ειδική αλοιφή αναζωογόνησης, η οποία προσφέρει πολύ μεγαλύτερη διάρκεια ζωής στα σαλόνια σας.

Οι πιστοποιημένες υπηρεσίες της Clean Action εφαρμόζονται καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου επιτόπου στον χώρο σας. Για πεντακάθαρες και υγιεινές λύσεις καλέστε τους ειδικούς της Clean Action… γιατί σας αξίζει το καλύτερο.

Εξυπηρέτηση σε όλο το λεκανοπέδιο της Αττικής και εκτός, κατόπιν συνεννόησης από Δευτέρα έως Κυριακή.

Πληροφορίες

cleanaction.gr

[email protected]

Τηλέφωνα Επικοινωνίας:

210 9736590, 694 7937992, 694 4417794