H εταιρεία Interbus ΑΕ, η εξειδικευμένη εταιρεία στην Ελλάδα στον τομέα της διαφημιστικής εκμετάλλευσης Μέσων Μαζικής Μεταφοράς, οχημάτων και σταθμών επιβατών και αεροδρομίων ενώνει τις δυνάμεις της στην εθνική προσπάθεια αντιμετώπισης της πανδημίας του κορωνοϊού.

Συμβάλλοντας σε αυτήν διαθέτει χώρους προβολής στα λεωφορεία και τρόλεϋ στην Αττική, υποστηρίζοντας τις ενημερωτικές δράσεις ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης της Κυβέρνησης και  του Υπουργείου Υγείας που υπενθυμίζουν στο κοινό αναγκαίες ενέργειες και συμπεριφορές για να παραμείνουν  όλοι ασφαλείς και υγιείς.

Η εκστρατεία, η οποία ξεκίνησε από την αρχή της εβδομάδας, αποτελείται από μηνύματα που καλύπτουν τη πίσω λεωφορείων της Ο.ΣΥ και πλαίσια στις πλευρές των Τρολεϋ.

Επικεντρώθηκε σε προληπτικά μέτρα για την επιβράδυνση της εξάπλωσης της νόσου, σύμφωνα με τις κατευθυντήριες γραμμές του ΕΟΔΥ.

Η πρωτοβουλία της Κυβέρνησης και του Υπουργείου  έχουν ποικίλα μηνύματα, τα οποία εντάσσονται υπό το κεντρικό μήνυμα «Μένουμε στο σπίτι», όπως: «Αποφεύγουμε μέρη με συνωστιμό»

«Πλένουμε τα χέρια μας», «Καλύπτουμε το στόμα και τη μύτη μας με τον αγκώνα ή χαρτομάντηλο όταν βήχουμε ή φτερνιζόμαστε» «Εάν έχετε βήχα, πυρετό, δυσκολία στην αναπνοή, μην προσέλθετε μόνοι σας στο νοσοκομείο. Καλέστε τον γιατρό σας».