Τον βρήκε ο αδελφός του κρεμασμένο στην καρυδιά

Τραγικό τέλος για 47χρονο σε χωριό του Δομοκού


ΕΛΛΑΔΑ
14:31
18/10/2019
Τον βρήκε ο αδελφός του κρεμασμένο στην καρυδιά
54
loading

Τραγικό τέλος για 47χρονο, που κρεμάστηκε στην αυλή του σπιτιού του, στην περιοχή του Δομοκού.

Του ανταποκριτή μας από το lamiareport.gr στη Στερεά Ελλάδα

Ο 47χρονος αυτόχειρας διέμενε στο χωριό Μαντασιά με τον αδελφό του και τη μητέρα του.

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Πέμπτης την ώρα που οι δικοί του κοιμόντουσαν, πήρε μια καρέκλα, πήγε στο πίσω μέρος του σπιτιού που υπήρχε μια καρυδιά και κρεμάστηκε.

Τον βρήκε γύρω στη 1:00 μετά τα μεσάνυχτα ο αδελφός του, όταν είδε ότι απουσίαζε από το δωμάτιο και τον αναζήτησε.

Όπως λένε στο χωριό, ο 47χρονος ήταν αρκετά κλεισμένος στον εαυτό του και έβρισκε παρηγοριά στο ποτό.

Οι αστυνομικοί από το Α.Τ. Δομοκού που κλήθηκαν στο σημείο, απέκλεισαν το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας και όπως συνηθίζεται σε αυτές τις περιπτώσεις παραγγέλθηκε νεκροψία-νεκροτομή.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

54
σχόλια
 1. avatar Απατεώνας-Παραδόπιστος

  Alert.

 2. avatar Τι θα ωφεληθεί ο άνθρωπος αν κερδίσει τον κόσμο όλο&χάσει την ψυχή του;Ιησούς Χριστός,Μάρκος 8:36.Μόνο ο Ιησούς σώζει αιώνια!Δες 3w.erotiseisapantiseis.gr

  (1/2) Επειδή οι αυτοκτονίες έχουν πάρει την μορφή επιδημίας και ο θάνατος θερίζει άδικα τους ανθρώπους θέλω να πω κάτι. Καταρχάς θέλω να εκφράσω την απέραντη θλίψη μου για κάθε άνθρωπο που χάνει άδικα την ζωή του. Και νομίζω ότι έχουμε αποτύχει σαν ανθρώπινο γένος όταν κάποιος συνάνθρωπος μας πεθαίνει από κάτι άλλο και όχι από φυσικά αίτια ή από γεράματα.
  Επίσης γράφω αυτά τα λόγια με σκοπό να ενημερώσω όλους εσάς που τα διαβάζετε και ίσως δεν ξέρετε τις πνευματικές προεκτάσεις την αυτοκτονίας και μπορεί κάποιος να το σκέφτεται σαν μια πιθανή επιλογή αν τον πνίξουν τα προβλήματα του ή η θλίψη του νομίζοντας πως αν βάλει τέλος στην ζωή του θα τελειώσουν και τα προβλήματα του. Αυτό είναι λάθος γιατί τα μεγαλύτερα προβλήματα του τότε θα αρχίσουν όταν θα έχει φύγει από αυτήν την ζωή.
  Έτσι δεν θα ήθελα κανείς συνάνθρωπος μου και ιδιαίτερα όσοι διαβάζουν αυτό εδώ το σχόλιο μου να κάνει ξανά το απονενοημένο αυτό διάβημα της αυτοκτονίας αλλά να ξέρουν όλοι οι άνθρωποι ότι υπάρχει ελπίδα γιατί ο Θεός που μας δημιούργησε και μας αγαπά ήρθε στην γη μας στο πρόσωπο του Ιησού Χριστού και σταυρώθηκε για την σωτηρία μας και να μπορεί ο κάθε άνθρωπος να έχει ειρήνη με τον Θεό, χαρά πραγματική που δεν εξαρτάται από τις εξωτερικής συνθήκες αλλά από την σχέση μας με τον Θεό την σωτηρίας μας αλλά και το κυριότερο από όλα αιώνια ζωή στην παρουσία του Θεού.

  1. avatar Αυτοί οι 6

   είναι οπαδοί ή ψεύτικοι λογαριασμοί;;;

   1. avatar Τι θα ωφεληθεί ο άνθρωπος αν κερδίσει τον κόσμο όλο&χάσει την ψυχή του;Ιησούς Χριστός,Μάρκος 8:36.Μόνο ο Ιησούς σώζει αιώνια!Δες 3w.erotiseisapantiseis.gr

    Άραγε έχεις απαντήσει στα πιο σοβαρά και κρίσημα ερωτήματα της ζωής και αναρωτιέσαι για τέτοια θέματα; Εσύ μπορείς να απαντήσεις με ακρίβεια και σιγουριά που θα περάσεις την αιωνιότητα σου; Ξέρεις αν θα είσαι με τον Ιησού Χριστό στην βασιλεία του Θεού; ή με τον πατέρα του ψεύδους που είναι ο διάβολος στην αιώνια κόλαση; Άραγε ξέρεις με βεβαιότητα τι θα ακούσεις από τον αναστημένο Ιησού Χριστό; Θα ακούσεις [34 Τότε, ο βασιλιάς θα πει σ\' αυτούς που θα είναι από τα δεξιά του: Ελάτε, οι ευλογημένοι τού Πατέρα μου, κληρονομήστε τη βασιλεία, που είναι ετοιμασμένη σε σας από τη δημιουργία τού κόσμου·] ή θα ακούσεις [41 Τότε, θα πει και σ\' εκείνους που θα είναι από τα αριστερά: Πηγαίνετε από μένα, οι καταραμένοι, στην αιώνια φωτιά, που είναι ετοιμασμένη για τον διάβολο και για τους αγγέλους του.]. Γιατί είναι ξεκάθαρο ότι δεν θα πάνε όλοι οι άνθρωποι στο ίδιο μέρος σύμφωνα με τα λόγια του Ιησού Χριστού [46 Και θα αποχωρήσουν, αυτοί μεν σε αιώνια κόλαση· ενώ οι δίκαιοι σε αιώνια ζωή.] Δες Ματθαίο Ευαγγέλιο 24:34+41+46.
    Ξέρεις την απάντηση σε αυτό το ερώτημα με ακρίβεια και σιγουριά και η απάντηση σου να βασίζεται στο Λόγο του Θεού και όχι στις δικές σου πεποιθήσεις και λαθεμένες ιδεολογίες; Γιατί αν δεν έχεις απαντήσει σε αυτά τα ερωτήματα τότε μπορώ να σου πω με όλη την ειλικρίνεια της καρδιάς μου ότι το πέρασμα από αυτήν την ζωή και από αυτόν τον κόσμο στέφθηκε από απόλυτη αποτυχία.

    1. avatar Οι υπόλοιποι 5

     πότε μπαίνουν;;;

     1. avatar Τι θα ωφεληθεί ο άνθρωπος αν κερδίσει τον κόσμο όλο&χάσει την ψυχή του;Ιησούς Χριστός,Μάρκος 8:36.Μόνο ο Ιησούς σώζει αιώνια!Δες 3w.erotiseisapantiseis.gr

      Όλες οι απαντήσεις θα δοθούν την ημέρα της ανάστασης όλων των νεκρών. Εσύ είσαι έτοιμος να έρθεις αντιμέτωπος με όλη την αλήθεια και δικαιοσύνη του Θεού; Αν ναι συνέχισε όπως ακριβώς είσαι! Και καλή τύχη στην ζωή σου αλλά και καλά ξεμπερδεματα με τον Δημιουργό σου.

     2. avatar Όταν πρέπει να απαντήσεις στην ουσία

      δε τα καταφέρνεις βλέπω.

     3. avatar Τι θα ωφεληθεί ο άνθρωπος αν κερδίσει τον κόσμο όλο&χάσει την ψυχή του;Ιησούς Χριστός,Μάρκος 8:36.Μόνο ο Ιησούς σώζει αιώνια!Δες 3w.erotiseisapantiseis.gr

      Το επείγον του πράγματος θέλει να μας επιστήσει και ο γραπτός Λόγος του Θεού, η Αγία Γραφή όταν λέει [7 Γι\' αυτό, το Πνεύμα το Άγιο λέει: «Σήμερα, αν ακούσετε τη φωνή του, 8 μη σκληρύνετε τις καρδιές σας, ….12 Προσέχετε, αδελφοί, να μη υπάρχει σε κανέναν από σας πονηρή καρδιά απιστίας, ώστε κάποιος να αποστατήσει από τον ζωντανό Θεό· 13 αλλά, προτρέπετε ο ένας τον άλλον κάθε μία ημέρα ξεχωριστά, ενόσω ονομάζεται το «σήμερα»· για να μη σκληρυνθεί κάποιος από σας από την απάτη τής αμαρτίας· 14 επειδή, μέτοχοι γίναμε του Χριστού, αν μέχρι τέλους κρατήσουμε βέβαιη την αρχή τής πεποίθησης· 15 καθόσον λέγεται: «Σήμερα αν ακούσετε τη φωνή του, μη σκληρύνετε τις καρδιές σας, όπως στην πρόκληση της έντονης πικρίας».] προς Εβρ. Επιστολή 3:7-8+12-15.
      Τελος να διευκρινήσω ότι δεν σε βλέπω σαν αντίπαλο αλλα σαν ένα συνάνθρωπο μου που θέλω όπως ο Ιησούς Χριστός ελέησε και μένα και ξεδίψασε την ψυχή μου έτσι και ξεδιψάσει και την δική σου ψυχή. Χάρηκα που τα είπαμε.

     4. avatar Δε λες ότι

      τα είπαμε όταν λες μόνο το ποίημα-απάτη;

     5. avatar Τι θα ωφεληθεί ο άνθρωπος αν κερδίσει τον κόσμο όλο&χάσει την ψυχή του;Ιησούς Χριστός,Μάρκος 8:36.Μόνο ο Ιησούς σώζει αιώνια!Δες 3w.erotiseisapantiseis.gr

      Ισχύει η ίδια απάντηση ως άνω.(Με την διαφορά ότι έχει περάσει ακόμα μία μέρα από την ζωή σου +άρα τα περιθώρια να μετανοήσεις +να συμφιλιωθείς με τον Θεό και Δημιουργό σου έχουν μειωθεί κατά μία ημέρα).Κάποιος ρώτησε έναν χριστιανό (ποια είναι η καλύτερη ώρα να μετανοήσω για να σωθώ ώστε να έχω αιώνια ζωή; ). Αφού σκέφτηκε λίγο ο πιστός χριστιανός του είπε (Μια ώρα πριν πεθάνεις. Ακόμα και αν μια ώρα πριν πεθάνεις μετανοήσεις πραγματικά θα σωθείς).Τότε ξαναρώτησε ο άνθρωπος που ενδιαφερότανε ( και πο ξέρω εγώ πότε θα πεθάνω; Μήπως ξέρω αν την επόμενη ώρα θα είμαι ζωντανός; Μήπως αυτό σημαίνει ότι πρέπει να μετανοήσω τώρα; ). Και ο πιστός χριστιανός του απάντησε ( Μπράβο το βρήκες . αυτή είναι η σωστή απόφαση. Τώρα πρέπει να μετανοήσεις, γιατί το τώρα σου ανήκει , για το αύριο δεν ξέρει κανείς, μόνο ο Θεός).Πιστεύω ότι κανείς λογικός άνθρωπος δεν θα ρισκάριζε να χάσει την ψυχή του αιώνια, για ένα πείσμα, μια περηφάνια ή γιατί κάποιοι ρασοφόροι δεν τον ενημέρωσαν ακριβώς για το πως μπορεί κάποιος να σωθεί και να έχει ειρήνη με τον Θεό και βεβαιότητα αιωνίου ζωής.. Μόνο οι άφρονες κατά τον λόγο του Ιησού [Και ο Θεός είπε σ\' αυτόν: Άφρονα, αυτή εδώ τη νύχτα απαιτούν από σένα την ψυχή σου· όσα λοιπόν ετοίμασες, τίνος θα είναι; Έτσι θα είναι όποιος θησαυρίζει στον εαυτό του, και δεν πλουτίζει στον Θεό] Λουκά 12:20-21.Φαίνεσαι έξυπνος άνθρωπος, μην αφήσεις τους πονηρούς παπάδες να σε εξαπατήσουν και να σου στερήσουν την αιώνια ζωή με τα ψέματα τους+τις ανθρώπινες παραδόσεις τους.

     6. avatar Έχεις δίκιο κ με έχεις καταλάβει

      ότι έχω χάσει το δρόμο μου κ για αυτό επιμένεις να πιάσεις άλλο ένα πελατάκι...

     7. avatar Τι θα ωφεληθεί ο άνθρωπος αν κερδίσει τον κόσμο όλο&χάσει την ψυχή του;Ιησούς Χριστός,Μάρκος 8:36.Μόνο ο Ιησούς σώζει αιώνια!Δες 3w.erotiseisapantiseis.gr

      Δεν είσαι και πολύ μακριά από την αλήθεια! Όπως είναι η ζωή η θα είσαι \"πελάτης\" του διαβόλου και θα κάνεις καθημερινά την αμαρτία , ή θα είσαι \"πελάτης\" του Ιησού Χριστού και θα πράττεις την δικαιοσύνη και τον αγιασμό. Δυστυχώς τρίτη κατηγορία δεν υπάρχει, δηλαδή να μην είναι κάποιος ούτε με τον Ιησού Χριστό ούτε με τον διάβολο, και όσοι λένε ότι δεν θέλουν ούτε ο Θεός ούτε ο διάβολος να κάνει κουμάντο στην δική τους την ζωή απλά αυταπατονται, γιατί αυτό είναι πρακτικά αδύνατο!

     8. avatar Κι όμως φίλε,

      υπάρχει κ 3ος δρόμος. Όλοι οι δρόμοι πάντα είναι συναρτήσει του χαρακτήρα κάθε ανθρώπου. Έχω δει κ Ιεχωβάδες κ ευαγγελιστές στο δρόμο του διαβόλου.
      Επειδή έχεις γίνει λίγο κουραστικός, σε χαιρετώ κ εύχομαι καλή τύχη.

     9. avatar Τι θα ωφεληθεί ο άνθρωπος αν κερδίσει τον κόσμο όλο&χάσει την ψυχή του;Ιησούς Χριστός,Μάρκος 8:36.Μόνο ο Ιησούς σώζει αιώνια!Δες 3w.erotiseisapantiseis.gr

      Και εγώ σε χαιρετώ. Αν και ο κόσμος είναι μικρός και κάπου αργά ή γρήγορα θα ξαναβρεθούμε. Θα ήθελα μόνο να διευκρινίσω κάτι για να μην δημιουργούνται λάθος εντυπώσεις. Εγώ ποτέ δεν είπα ότι κάποια θρησκεία μπορεί να σε σώσει ή να σου δώσει αιώνια ζωή. Ο μόνος που μπορεί να συγχωρέσει τις αμαρτίες σου και να σου δώσει αιώνια ζωή. Ούτε οι εκκλησίες που ανέφερες ούτε πολύ περισσότερο η ορθόδοξη θρησκεία ή η καθολική θρησκεία μπορεί να σου δώσει αιώνια ζωή για τον απλούστατο λόγο ότι τα θρησκευτικά συστήματα και οι άνθρωποι που τα εκπροσωπούν ούτε σταυρώθηκαν για εσένα ούτε αναστήθηκαν. Όταν θα καταλάβεις την διαφορά μεταξύ των θρησκευτικών συστημάτων που επινόησαν οι άνθρωποι για να ξεγελούν τον εαυτό τους και αλλήλους με τον Ιησού Χριστό που σταυρώθηκε, αναστήθηκε και μια ημέρα θα ξανάρθει για να πάρει τους δικούς Του και να ζήσει αιώνια μαζί τους, τότε και μόνο τότε θα έχεις κάνει το πρώτο αλλά και αποφασιστικό βήμα για την σωτηρία σου. Έως τότε όμως ρισκάρεις το αιώνιο μέλλον σου επειδή νομίζεις ότι ξέρεις αλλά είμαι σχεδόν σίγουρος ότι δεν έχεις διαβάσει ούτε μια φορά στην ζωή σου την Καινή Διαθήκη από την αρχή μέχρι το τέλος για να ξέρεις από πρώτο χέρι τι δίδαξε και τι δεν δίδαξε ο Ιησούς Χριστός και αφορούν την ψυχή σου.

     10. avatar Είσαι τραγικός κ λυπάμαι

      πραγματικά αυτούς που έχεις παραμυθιάσει. Δε στα λέω για να αλλάξεις κάτι αλλά για να σου κόψω πελάτες. Όσο μπορώ.
      Επίσης γιατί δε λες το όνομα της θρησκείας που μιλάς; Ορθόδοξης δεν είναι σίγουρα.
      Για κάποιο λόγο δε θέλεις να γραφτεί. Δε ξέρω γιατί. Δεν απαγορεύεται. Κ ένας μόνος σου να είσαι, με κάποια από της υπόλοιπες θρησκείες ταιριάζει. Οι ορθόδοξοι χριστιανοί, οι καθολικοί ή οι μουσουλμάνοι κλπ το δηλώνουν ευθέως.
      Γράφτο να το δούμε αν δε ντρέπεσαι ή φοβάσαι ή ότι άλλο.

     11. avatar Τι θα ωφεληθεί ο άνθρωπος αν κερδίσει τον κόσμο όλο&χάσει την ψυχή του;Ιησούς Χριστός,Μάρκος 8:36.Μόνο ο Ιησούς σώζει αιώνια!Δες 3w.erotiseisapantiseis.gr

      Καταρχάς μην λυπάσαι για μένα αλλά για όλους αυτούς που ζουν και πεθαίνουν χωρίς Χριστό, χωρίς Θεό και χωρίς ελπίδα αιωνίου ζωής. Αυτούς να τους λυπάσαι και να τους κλαις με μαύρο δάκρυ. ( Επίσης μπορείς να συμπεριλάβεις σε αυτούς και τον εαυτό σου εάν έχεις θρησκεία αλλά όχι τον ζωντανό Ιησού Χριστό στην καρδιά σου). Το όνομα της πίστης μου θα το βρεις στο Πράξεις των Αποστόλων 1:8. Είναι το μόνο όνομα που αποδέχομαι για τον εαυτό μου. Επίσης να διευκρινίσω ότι θεωρώ πνευματικό αδελφό μου κάθε αληθινό χριστιανό ανεξάρτητου δόγματος και Εκκλησίας που όμως έχει λάβει την δωρεά του Αγίου Πνεύματος που υποσχέθηκε ο Ιησούς Χριστός σε όλους τους συνειδητούς μαθητές Του+όλους εκείνους που το Άγιο Πνεύμα κυριαρχεί στην ζωή τους ( αυτό φανερώνεται όταν ο άνθρωπος έχει τον καρπό του Αγίου Πνεύματος στην ζωή του . [ 22 Ο δε καρπός του Πνεύματος είναι αγάπη, χαρά, ειρήνη, μακροθυμία, χρηστότης, αγαθωσύνη, πίστις,
      23 πραότης, εγκράτεια· κατά των τοιούτων δεν υπάρχει νόμος.] Γαλάτας 5:22-23). Με λίγα λόγια μόνο όποιος είναι αληθινός χριστιανός μπορεί να έχει τον καρπό του Αγίου Πνεύματος.Όποιος δεν έχει αυτά τα χαρακτηριστικά αν+βιολογικά ζει, πνευματικά όμως είναι νεκρός+αν πεθάνει θα χαθεί αιώνια.Νομίζεις ότι είσαι \"έξυπνος\".Χωρίς τον Ιησού Χριστό+τον Λόγο του Θεού στην ζωή σου είσαι χαμένος αιώνια.Διότι ο Ιησούς Χριστός δεν μας καλεί να γίνουμε οπαδοί θρησκευτικών συστημάτων (αυτό θέλεις να μάθεις+με ρωτάς συνέχεια για το όνομα της \"θρησκείας\" μου) αλλά να γίνουμε μαθητές Του.

     12. avatar Ούτε το κείμενο δε διάβασες.

      ΔΕΝ λυπάμαι εσένα. Αυτούς που έχουν παραμυθιαστεί έγραψα αλλά μάλλον πάλι δε θα το δεις.
      Σε άλλα νέα, το ίδιο ποίημα παίζετε όλοι οι πιστοί ανεξαρτήτως θρησκείας ή αίρεσης.
      Όταν δε μπορείτε να κάνετε διάλογο πετάτε τη μπάλα στην εξέδρα. Ψάξε να δεις τι σημαίνει η φράση.

     13. avatar Τι θα ωφεληθεί ο άνθρωπος αν κερδίσει τον κόσμο όλο&χάσει την ψυχή του;Ιησούς Χριστός,Μάρκος 8:36.Μόνο ο Ιησούς σώζει αιώνια!Δες 3w.erotiseisapantiseis.gr

      Καλημέρα ξανά. Σε έχω ρωτήσει πολλές φορές και δεν έχεις απαντήσει: εσύ έχεις αιώνια ζωή; Και αν ναι πως το ξέρεις με βεβαιότητα; Αν δεν πιστεύεις ότι δεν υπάρχει ανάσταση και αιώνια ζωή τότε πως λες ότι αυτοί που πιστεύουν στον Θεό και στον Ιησού Χριστό έχουν παραμυθιαστεί; Μπορεί να ισχύει και το αντίθετο. Που για μένα είναι σίγουρο, γιατί εγώ έχω εμπειρίες με τον Ιησού Χριστό ότι είναι ζωντανός και αναστημένος και σήμερα. ( Αν και ξέρω ότι κανένας δεν πρόκειται να πιστέψει από τις δικές μου εμπειρίες αν δεν ψάξει και αυτός για την αλήθεια του Ιησού Χριστού ώστε να έχει και αυτός τις δικές του προσωπικές εμπειρίες με έναν παντοδύναμο Ιησού). Όσα σου είπα κατά καιρούς είναι από αγάπη και ενδιαφέρον για την πολύτιμη ψυχή που κουβαλάς μέσα σου και τίποτα άλλο. Αν το καταλάβεις καλώς. Αν όχι συνέχισε τον δρόμο σου αλλά μην πεις ποτέ ότι ποτέ δεν άκουσες και ποτέ κανένας δεν σου μίλησε για την σωτηρία σου και πως μπορείς να έχεις και εσύ το δώρο του Ιησού Χριστού που είναι συγχώρεση αμαρτιών και αιώνια ζωή. The end !

     14. avatar Ρωτάς πράγματα

      που ξέρεις ότι δε μπορούν να απαντηθούν.
      Επίσης υποστηρίζεις πράγματα που δε μπορούν να αποδειχθούν.
      Όσον αφορά τις απαντήσεις, απάντησε εσύ σε αυτά που σε ρωτάω κ μπορούν να απαντηθούν. Σε ποια αίρεση ανήκεις κλπ κλπ.
      Εκτός αν η αλήθεια είναι του διαβόλου, οπότε πάω πάσο.

     15. avatar Τι θα ωφεληθεί ο άνθρωπος αν κερδίσει τον κόσμο όλο&χάσει την ψυχή του;Ιησούς Χριστός,Μάρκος 8:36.Μόνο ο Ιησούς σώζει αιώνια!Δες 3w.erotiseisapantiseis.gr

      Μαθητής του Ιησού Χριστού που έχω λάβει την δωρεά του Αγίου Πνεύματος και ως εκ τουτο μαρτυρω για την ανάσταση αλλά και την ένδοξη δευτέρα παρουσίας του Σωτήρα και Κυρίου μου Ιησού Χριστού. Αυτό είναι το μόνο όνομα-ιδιοτητα που ζήτησε ο ίδιος ο Ιησούς Χριστός από τους μαθητές Του και επομένως αυτό το όνομα φέρω και εγώ. Να θυμάσαι πάντα ότι οι αληθινοί χριστιανοί μόνο τον Ιησού Χριστό συστήνουν και όχι τους εαυτούς τους ή την \"Εκκλησία\" τους. Παρεμπιπτόντως Εκκλησία Χριστού είναι οι άνθρωποι που έχουν τα παραπάνω χαρακτηριστικά , δηλαδή έχουν λάβει το Άγιο Πνεύμα και είναι μάρτυρες Ιησού Χριστού και όχι τα άψυχα κτήρια ή μαυροφορεμένοι άνθρωποι που δεν έχουν καμία σχέση με τον Ιησού Χριστό και το Ευαγγέλιο που μας κήρυξε.

     16. avatar Βάλε τη θρησκεία σου

      στη θέση της επίσημης θρησκείας που «βρίζεις». Οραματίσου το. Ποια θα είναι η διαφορά σας πιστεύεις; Δε θα έχεις άψυχα κτίρια ή κήρυκες με μαύρα ή άσπρα ρούχα;
      Τα ίδια υποστηρίζουν κ αυτοί.
      Να σου πω τη διαφορά. Εκατομμύρια πελάτες που κάποιους από αυτούς σκυλιάζεις να τσιμπήσεις εσυ.

      Προσέχετε μόνο τις λεπτομέρειες γιατί εκεί κρύβεται ο διάολος. (Το τελευταίο δεν ήταν για εσένα).

     17. avatar Τι θα ωφεληθεί ο άνθρωπος αν κερδίσει τον κόσμο όλο&χάσει την ψυχή του;Ιησούς Χριστός,Μάρκος 8:36.Μόνο ο Ιησούς σώζει αιώνια!Δες 3w.erotiseisapantiseis.gr

      [39 Και είπεν ο Ιησούς· Εγώ διά κρίσιν ήλθον εις τον κόσμον τούτον, διά να βλέπωσιν οι μη βλέποντες και να γείνωσι τυφλοί οι βλέποντες.
      40 Και ήκουσαν ταύτα όσοι εκ των Φαρισαίων ήσαν μετ\' αυτού, και είπον προς αυτόν· Μήπως και ημείς είμεθα τυφλοί;
      41 Είπε προς αυτούς ο Ιησούς· Εάν ήσθε τυφλοί, δεν ηθέλετε έχει αμαρτίαν· τώρα όμως λέγετε ότι βλέπομεν· η αμαρτία σας λοιπόν μένει.] Ιωάννη Ευαγγέλιο 9:39-41. [16 Απεκρίθη προς αυτούς ο Ιησούς και είπεν· Η ιδική μου διδαχή δεν είναι εμού, αλλά του πέμψαντός με.
      17 Εάν τις θέλη να κάμη το θέλημα αυτού, θέλει γνωρίσει περί της διδαχής, αν ήναι εκ του Θεού ή αν εγώ λαλώ απ\' εμαυτού.
      18 Όστις λαλεί αφ\' εαυτού, ζητεί την δόξαν την ιδικήν αυτού, όστις όμως ζητεί την δόξαν του πέμψαντος αυτόν, ούτος είναι αληθής, και αδικία εν αυτώ δεν υπάρχει.] Ιωάννη 7:16-18.[12 Και είδον τους νεκρούς, μικρούς και μεγάλους, ισταμένους ενώπιον του Θεού, και τα βιβλία ηνοίχθησαν· και βιβλίον άλλο ηνοίχθη, το οποίον είναι της ζωής· και εκρίθησαν οι νεκροί εκ των γεγραμμένων εν τοις βιβλίοις κατά τα έργα αυτών.
      13 Και έδωκεν η θάλασσα τους εν αυτή νεκρούς, και ο θάνατος και ο άδης έδωκαν τους εν αυτοίς νεκρούς, και εκρίθησαν έκαστος κατά τα έργα αυτών.
      14 Και ο θάνατος και ο άδης ερρίφθησαν εις την λίμνην του πυρός· ούτος είναι ο δεύτερος θάνατος.
      15 Και όστις δεν ευρέθη γεγραμμένος εν τω βιβλίω της ζωής, ερρίφθη εις την λίμνην του πυρός] Αποκάλυψη 20:12-15.Αν ψάχνεις για απαντήσεις θα τις βρεις σε αυτά τα εδάφια.Σκέψου πριν απορρίψεις.

     18. avatar Τελικά εσείς οι «πιστοί»

      δε μπορείτε να σταθείτε σαν φυσιολογικοί άνθρωποι.
      Εσύ προσωπικά, λόγο δικό σου δεν έχεις; Γιατί μιλάς μέσω άλλων;
      Όταν δε μπορείς να υποστηρίξεις το προϊόν σου κ με δικά σου λόγια σημαίνει ότι ούτε εσύ το πιστεύεις.

     19. avatar Τι θα ωφεληθεί ο άνθρωπος αν κερδίσει τον κόσμο όλο&χάσει την ψυχή του;Ιησούς Χριστός,Μάρκος 8:36.Μόνο ο Ιησούς σώζει αιώνια!Δες 3w.erotiseisapantiseis.gr

      Δεν είναι έτσι που νομίζεις. Αν σου πω κάτι δικό μου τότε μπορεί να ισχύει αλλά μπορεί και να μην ισχύει. Και δίκαια μπορεί να μου πει κάποιος ( και γιατί να το πιστέψω; Επειδή μου το λες εσύ;). Ότι όμως έχει πει ο Ιησούς Χριστός ισχύει 100% και όλα τα πράγματα θα γίνουν όπως ακριβώς τα έχει πει ο Ιησούς. Τα παρακάτω εδάφια το περιγράφουν αυτό ακριβώς [ 3 Επειδή αν τινές δεν επίστευσαν, τι εκ τούτου; μήπως η απιστία αυτών θέλει καταργήσει την πίστιν του Θεού;
      4 Μη γένοιτο. Αλλ\' έστω ο Θεός αληθής, πας δε άνθρωπος ψεύστης, καθώς είναι γεγραμμένον· Διά να δικαιωθής εν τοις λόγοις σου και να νικήσης, όταν κρίνησαι.] Ρωμαίους 3:3-4. Και [ 35 Ο ουρανός και η γη θέλουσι παρέλθει, οι δε λόγοι μου δεν θέλουσι παρέλθει.] Ιησούς Χριστός στο κατά Ματθαίον Ευαγγέλιο 24:35.

     20. avatar Και ποιοι είναι αυτοί

      που κρίνουν ότι αυτά που «είπε» ο Χριστός ισχύουν 100%;;; Χειροπιαστά κ με απόδειξη κ όχι στο μυαλό τους.
      Γιατί 100% όσο και να γράφεις, δεν υπάρχει.
      Αν και το ζήτημα δεν είναι το 100 αλλά μήπως μιλάμε για κανένα 0,0000001%.

     21. avatar Τι θα ωφεληθεί ο άνθρωπος αν κερδίσει τον κόσμο όλο&χάσει την ψυχή του;Ιησούς Χριστός,Μάρκος 8:36.Μόνο ο Ιησούς σώζει αιώνια!Δες 3w.erotiseisapantiseis.gr

      Εσύ το ρισκάρεις έστω+μια στο δισεκατομμύριο να υπάρχει Θεός +εσύ να περάσεις την αιωνιότητα μακριά από τον Θεό+τα δώρα Του; Εγώ δεν θα το ρισκαρα. Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω με πόση επιπολαιότητα+ελαφρότητα αντιμετωπίζουν κάποιοι το θέμα της αιωνιότητας; Εγώ όταν άκουσα για πρώτη φορά ότι ο Ιησούς Χριστός είναι ζωντανός και με αγαπά είπα μέσα μου ( εγώ δεν πιστεύω ότι υπάρχει Θεός, γιατί είμαι άθεος. Όμως αν υπάρχει θα ήθελα να το γνωρίζω αυτό πριν πεθάνω). Γιατί κατάλαβα πως αν πεθάνω σαν άθεος+τότε διαπιστώσω ότι υπάρχει ο Θεός τότε αυτό δεν με συμφέρει καθόλου. Έτσι αποφάσισα να το ψάξω το θέμα με όλη την ειλικρίνεια+διάκριση που διαθέτω. Και μπορώ να σου πω ότι υπάρχουν τόσες πολλές αποδείξεις ότι ο Θεός υπάρχει και ότι ο Ιησούς Χριστός αναστήθηκε από τους νεκρούς που δεν υπάρχουν για κανένα άλλο πρόσωπο της ιστορίας. Όμως ο άνθρωπος για να βρει τις απαντήσεις αυτές πρέπει να τις ψάξει και κυρίως να μην είναι προκατειλημμένος εναντίον του Θεού και να μην έχει προαποφασίσει πως ότι αποδείξεις και αν βρει αυτός δεν θα πιστέψει στον Θεό και στον Ιησού. Η μου προς όλους λοιπόν είναι κάντε μια βαθιά και συστηματική έρευνα και δεν θα χάσετε. Εγώ προσωπικά έχω μετανιώσει για πολλά πράγματα που έχω κάνει στην ζωή μου. Για το μόνο πράγμα που δεν μετάνιωσα είναι για τον χρόνο που αφιέρωσα για να βρω τον Θεό+ να δεχτώ τον Ιησού Χριστό ως προσωπικό μου Κύριο+Σωτήρα.Η σωτηρία είναι σαν το δροσερό νερό το καλοκαίρι. Πρέπει να το πιεις για να το εκτιμήσεις. Απλά δοκίμασε!

     22. avatar Μη ρισκάρεις φίλε,

      είναι πολλά τα λεφτά.

     23. avatar Τι θα ωφεληθεί ο άνθρωπος αν κερδίσει τον κόσμο όλο&χάσει την ψυχή του;Ιησούς Χριστός,Μάρκος 8:36.Μόνο ο Ιησούς σώζει αιώνια!Δες 3w.erotiseisapantiseis.gr

      Όπως λέει μια χριστιανική παροιμία. (Τα χρήματα σε πάνε παντού εκτός από την βασιλεία του Θεού. Τα χρήματα αγοράζουν τα πάντα εκτός από την σωτηρία σου. Τα χρήματα σε βοηθούν σε αυτή την ζωή αλλά δεν μπορούν να σε βοηθήσουν καθόλου στην αιωνιότητα).

     24. avatar Στον εαυτό σου

      να τα λες αυτά. Άσε τους άλλους.

     25. avatar Τι θα ωφεληθεί ο άνθρωπος αν κερδίσει τον κόσμο όλο&χάσει την ψυχή του;Ιησούς Χριστός,Μάρκος 8:36.Μόνο ο Ιησούς σώζει αιώνια!Δες 3w.erotiseisapantiseis.gr

      Γεια. Καταρχάς να πω ότι τα λόγια μου είναι προς όλους, και βέβαια πρώτα είναι για τον εαυτό μου.Θα ήθελα όμως να μοιραστώ μαζί σου κάποια εδάφια από τον Λόγο του Θεού , την Αγία Γραφή, και καθώς φαίνεσαι λογικός και έξυπνος άνθρωπος , πιστεύω ότι θα καταλάβεις αμέσως και το βαθύτερο νόημα τους,[18 Επειδή, ο λόγος τού σταυρού σ\' εκείνους μεν που χάνονται είναι μωρία, σε μας, όμως, που σωζόμαστε είναι δύναμη Θεού.
      19 Επειδή, είναι γραμμένο: «Θα φέρω σε απώλεια τη σοφία των σοφών, και θα αθετήσω τη σύνεση των συνετών».
      20 Πού είναι ο σοφός; Πού είναι ο γραμματέας; Πού είναι ο συζητητής αυτού τού αιώνα; Δεν μώρανε ο Θεός τη σοφία αυτού τού κόσμου;
      21 Επειδή, βέβαια, με τη σοφία τού Θεού ο κόσμος δεν γνώρισε τον Θεό διαμέσου τής σοφίας, ο Θεός ευδόκησε διαμέσου τής μωρίας τού κηρύγματος να σώσει αυτούς που πιστεύουν.] Α’ Κορινθίους 1:18-21.

     26. avatar Βρε συ;;

      Μήπως είναι αυτόματες οι απαντήσεις. Κομπιούτερ είσαι;
      Τι είναι τούτος;

     27. avatar Τι θα ωφεληθεί ο άνθρωπος αν κερδίσει τον κόσμο όλο&χάσει την ψυχή του;Ιησούς Χριστός,Μάρκος 8:36.Μόνο ο Ιησούς σώζει αιώνια!Δες 3w.erotiseisapantiseis.gr

      Κομπιούτερ δεν είμαι , αλλά θα μπορούσε να είναι η φωνή της συνείδησης σου , που αρνείσαι να ακούσεις.

     28. avatar Τι θα ωφεληθεί ο άνθρωπος αν κερδίσει τον κόσμο όλο&χάσει την ψυχή του;Ιησούς Χριστός,Μάρκος 8:36.Μόνο ο Ιησούς σώζει αιώνια!Δες 3w.erotiseisapantiseis.gr

      Και [7 Γι\' αυτό, το Πνεύμα το Άγιο λέει: «Σήμερα, αν ακούσετε τη φωνή του, 8 μη σκληρύνετε τις καρδιές σας, όπως στην πρόκληση της έντονης πικρίας, κατά την ημέρα τού πειρασμού μέσα στην έρημο· …
      12 Προσέχετε, αδελφοί, να μη υπάρχει σε κανέναν από σας πονηρή καρδιά απιστίας, ώστε κάποιος να αποστατήσει από τον ζωντανό Θεό·
      13 αλλά, προτρέπετε ο ένας τον άλλον κάθε μία ημέρα ξεχωριστά, ενόσω ονομάζεται το «σήμερα»· για να μη σκληρυνθεί κάποιος από σας από την απάτη τής αμαρτίας·
      14 επειδή, μέτοχοι γίναμε του Χριστού, αν μέχρι τέλους κρατήσουμε βέβαιη την αρχή τής πεποίθησης·
      15 καθόσον λέγεται: «Σήμερα αν ακούσετε τη φωνή του, μη σκληρύνετε τις καρδιές σας, όπως στην πρόκληση της έντονης πικρίας». ] Προς Εβραίους 37,12-15.
      Και [20 Πέρασε ο θερισμός, τελείωσε το καλοκαίρι, κι εμείς δεν σωθήκαμε] προφήτης Ιερεμίας 8:20.

     29. avatar Πατάς κ από μία τουλάχιστον

      θετική για να νομίζουν ότι κάποιος συμφωνεί μαζί σου;
      Χλωμό.
      Περιμένω με αγωνία την απάντησή σου.

     30. avatar Τι θα ωφεληθεί ο άνθρωπος αν κερδίσει τον κόσμο όλο&χάσει την ψυχή του;Ιησούς Χριστός,Μάρκος 8:36.Μόνο ο Ιησούς σώζει αιώνια!Δες 3w.erotiseisapantiseis.gr

      Υπάρχουν και άλλοι άνθρωποι που πιστεύουν και ακολουθούν τον Ιησού Χριστό. Θα ήταν καλύτερα να περιμένεις με αγωνία την δευτέρα παρουσία του Ιησού Χριστού που θα ξανάρθει όπως ακριβώς το έχει υποσχεθεί. Μόνο αυτή η αγωνία θα σε ωφελούσε πραγματικά. Όλα τα άλλα είναι λόγια για να περνάει η ώρα. Και δεν είναι καιρός για να χάνεις την ώρα σου!

     31. avatar Ξέχασες

      να πατήσεις τη θετική στο σχόλιό σου. Περίεργο που δε πάτησες, αφού το επισήμανα πριν.

     32. avatar Τι θα ωφεληθεί ο άνθρωπος αν κερδίσει τον κόσμο όλο&χάσει την ψυχή του;Ιησούς Χριστός,Μάρκος 8:36.Μόνο ο Ιησούς σώζει αιώνια!Δες 3w.erotiseisapantiseis.gr

      (1/5) Μετά από τόσες συζητήσεις μαζί σου αυτό που κατάλαβα είναι ότι μόνο ο Λόγος του Θεού μπορεί να σε αλλάξει,να σε φωτίσει και να σε σώσει.Προσωπικά θα χαρώ απεριόριστα ο Ιησούς Χριστός να σώσει έναν ακόμα συνάνθρωπο μου και να μου χαρίσει ακόμα έναν πνευματικό αδελφό :- ) Γι αυτό και αναφέρω ενδεικτικά αυτά τα εδάφια: [13 Και όταν ο Ιησούς ήρθε στα μέρη τής Καισάρειας του Φιλίππου, ρωτούσε τους μαθητές του, λέγοντας: Για ποιον με λένε οι άνθρωποι ότι είμαι εγώ ο Υιός τού ανθρώπου;
      14 Και εκείνοι είπαν: Άλλοι μεν για τον Βαπτιστή Ιωάννη· άλλοι δε για τον Ηλία, και άλλοι για τον Ιερεμία ή για έναν από τους Προφήτες.
      15 Λέει σ\' αυτούς: Εσείς, όμως, για ποιον με λέτε ότι είμαι;
      16 Και αποκρινόμενος ο Σίμωνας Πέτρος, είπε: Εσύ είσαι ο Χριστός, ο Υιός τού ζωντανού Θεού.
      17 Και αποκρινόμενος ο Ιησούς είπε σ\' αυτόν: Μακάριος είσαι, Σίμωνα, γιε τού Ιωνά, επειδή αυτό δεν σου το αποκάλυψε σάρκα και αίμα, αλλά ο Πατέρας μου, που είναι στους ουρανούς.] Ματθαίος Ευαγγέλιο 16:13-17.

     33. avatar Τι θα ωφεληθεί ο άνθρωπος αν κερδίσει τον κόσμο όλο&χάσει την ψυχή του;Ιησούς Χριστός,Μάρκος 8:36.Μόνο ο Ιησούς σώζει αιώνια!Δες 3w.erotiseisapantiseis.gr

      (2/5) [1 Ποιος πίστεψε στο κήρυγμά μας; Και ο βραχίονας του Κυρίου σε ποιον αποκαλύφθηκε; 2 Επειδή, ανέβηκε μπροστά του σαν τρυφερό φυτό, και σαν ρίζα από ξερή γη· δεν έχει είδος ούτε κάλλος· και τον είδαμε, και δεν είχε ωραιότητα, ώστε να τον επιθυμούμε. 3 Καταφρονημένος και απορριμμένος από τους ανθρώπους· άνθρωπος θλίψεων και δόκιμος ασθένειας· και σαν άνθρωπος από τον οποίο κάποιος αποστρέφει το πρόσωπο, καταφρονήθηκε, και τον θεωρήσαμε σαν ένα τίποτα.
      4 Αυτός, στην πραγματικότητα, βάσταξε τις ασθένειές μας, και επιφορτίστηκε τις θλίψεις μας· ενώ, εμείς τον θεωρήσαμε τραυματισμένον, πληγωμένον από τον Θεό, και ταλαιπωρημένον. 5 Αυτός, όμως, τραυματίστηκε για τις παραβάσεις μας· ταλαιπωρήθηκε για τις ανομίες μας· η τιμωρία, που έφερε τη δική μας ειρήνη, ήταν επάνω σ\' αυτόν· και διαμέσου των πληγών του γιατρευτήκαμε εμείς. 6 Όλοι εμείς πλανηθήκαμε σαν πρόβατα· στραφήκαμε κάθε ένας στον δικό του δρόμο· ο Κύριος, όμως, έβαλε επάνω σ\' αυτόν την ανομία όλων μας. 7 Αυτός ήταν καταθλιμμένος και βασανισμένος, αλλά δεν άνοιξε το στόμα του· φέρθηκε σαν αρνί σε σφαγή, και σαν άφωνο πρόβατο μπροστά σ\' εκείνον που το κουρεύει, έτσι δεν άνοιξε το στόμα του. 8 Από κατάθλιψη και κρίση αναρπάχτηκε· τη γενιά του, όμως, ποιος θα τη διηγηθεί; Επειδή, αποκόπηκε από τη γη των ζωντανών ανθρώπων· για τις παραβάσεις τού λαού μου τραυματίστηκε.

     34. avatar Τι θα ωφεληθεί ο άνθρωπος αν κερδίσει τον κόσμο όλο&χάσει την ψυχή του;Ιησούς Χριστός,Μάρκος 8:36.Μόνο ο Ιησούς σώζει αιώνια!Δες 3w.erotiseisapantiseis.gr

      (3/5) 9 Και ο τάφος του διορίστηκε μαζί με τους κακούργους· εντούτοις, στον θάνατό του στάθηκε μαζί με τον πλούσιο· επειδή, δεν έπραξε ανομία ούτε βρέθηκε δόλος στο στόμα του.
      10 Αλλά, ο Κύριος θέλησε να τον βασανίσει· τον ταλαιπώρησε.
      Αφού, όμως, δώσεις την ψυχή του προσφορά περί αμαρτίας, θα δει εγγόνια, θα μακρύνει τις ημέρες του, και το θέλημα του Κυρίου θα ευοδωθεί στο χέρι του. 11 Θα δει τους καρπούς του πόνου της ψυχής του, και θα χορτάσει· ο δίκαιος δούλος μου θα δικαιώσει πολλούς διαμέσου τής επίγνωσής του· επειδή, αυτός θα σηκώσει τις ανομίες τους. 12 Γι\' αυτό, θα του δώσω μερίδα μαζί με τους μεγάλους, και θα μοιραστεί για λάφυρο τους ισχυρούς, επειδή παρέδωσε σε θάνατο την ψυχή του, και μαζί με ανόμους λογαριάστηκε, κι αυτός βάσταξε τις αμαρτίες πολλών, και υπέρ των ανόμων θα μεσιτεύσει. ] Ησαίας ολόκληρο το 53 κεφάλαιο.

     35. avatar Τι θα ωφεληθεί ο άνθρωπος αν κερδίσει τον κόσμο όλο&χάσει την ψυχή του;Ιησούς Χριστός,Μάρκος 8:36.Μόνο ο Ιησούς σώζει αιώνια!Δες 3w.erotiseisapantiseis.gr

      (3/5) [34 Και την ένατη ώρα, ο Ιησούς κραύγασε με δυνατή φωνή, λέγοντας: «Ελωί, Ελωί, λαμά, σαβαχθανί;», που ερμηνευόμενο, σημαίνει: «Θεέ μου, Θεέ μου, ως προς τι με εγκατέλειψες;».
      35 Και μερικοί απ\' αυτούς που παραστέκονταν, όταν το άκουσαν, έλεγαν: Δέστε, φωνάζει τον Ηλία. 36 Ένας δε, αφού έτρεξε και γέμισε ένα σφουγγάρι με ξίδι, και το περιτύλιξε σε ένα καλάμι, τον πότιζε, λέγοντας: Αφήστε, ας δούμε αν έρχεται ο Ηλίας να τον κατεβάσει.
      37 Ο Ιησούς, όμως, αφού έβγαλε μια δυνατή φωνή, εξέπνευσε.
      38 Και το καταπέτασμα του ναού σχίστηκε στα δύο, από επάνω μέχρι κάτω.
      39 Και βλέποντας ο εκατόνταρχος, που παρεστεκόταν απέναντί του, ότι έκραξε με έναν τέτοιο τρόπο, είπε: Στ\' αλήθεια, ο άνθρωπος αυτός ήταν Υιός τού Θεού.] Μάρκος Ευαγγέλιο 15:34-39 .

     36. avatar Τι θα ωφεληθεί ο άνθρωπος αν κερδίσει τον κόσμο όλο&χάσει την ψυχή του;Ιησούς Χριστός,Μάρκος 8:36.Μόνο ο Ιησούς σώζει αιώνια!Δες 3w.erotiseisapantiseis.gr

      (4/5) [9 Αν δεχόμαστε τη μαρτυρία των ανθρώπων, η μαρτυρία τού Θεού είναι μεγαλύτερη· επειδή, αυτή είναι η μαρτυρία τού Θεού, ο οποίος έδωσε μαρτυρία για τον Υιό του. 10 Όποιος πιστεύει στον Υιό τού Θεού, έχει μέσα του τη μαρτυρία· όποιος δεν πιστεύει στον Θεό, έκανε τον Θεό ψεύτη, επειδή δεν πίστεψε στη μαρτυρία, την οποία μαρτυρία ο Θεός έδωσε για τον Υιό του. 11 Και η μαρτυρία είναι τούτη, ότι: Ο Θεός έδωσε σε μας αιώνια ζωή, κι αυτή η ζωή είναι μέσα στον Υιό του. 12 Εκείνος που έχει τον Υιό, έχει τη ζωή· εκείνος που δεν έχει τον Υιό τού Θεού, τη ζωή δεν έχει.] Α’ Ιωάννου 5:9-12.
      Νομίζω το εξαντλήσαμε το θέμα. Πολύ πιθανόν να τα ξαναπούμε σε κάποια άλλη ευκαιρία αλλιώς στην αιωνιότητα (που εγώ είμαι 100% σίγουρος ότι υπάρχει και πιστεύω ακράδαντα ότι όλα θα γίνουν όπως ακριβώς τα έχει πει ο Ιησούς Χριστός και ο Λόγος του Θεού).

     37. avatar Μμμμμμμμμ

      δεν έχω πειστεί ακόμα.
      Δε κάνεις μια προσπάθεια ακόμα;
      Κ μη ξεχνάς να βάζεις θετικές. Πάλι το ξέχασες.

   2. avatar Τι θα ωφεληθεί ο άνθρωπος αν κερδίσει τον κόσμο όλο&χάσει την ψυχή του;Ιησούς Χριστός,Μάρκος 8:36.Μόνο ο Ιησούς σώζει αιώνια!Δες 3w.erotiseisapantiseis.gr

    Και όπως είπε ο Ιησούς Χριστός [36 Επειδή, τι θα ωφελήσει τον άνθρωπο, αν κερδήσει ολόκληρο τον κόσμο, ζημιωθεί όμως την ψυχή του; 37 Ή, τι θα δώσει ο άνθρωπος σε ανταλλαγή τής ψυχής του;] Μάρκος Ευαγγέλιο 8:36-37. Και σε αυτό το ερώτημα πρέπει να βρεις την σωστή απάντηση πριν φύγεις από αυτήν την ζωή, γιατί αν έχεις φύγει τότε πλεόν θα είναι πολύ αργά για να κάνεις οτιδήποτε για να αλλάξεις κάτι, γιατί τώρα που μπορείς να αλλάξεις τα πάντα για την αιωνιότητα σου χάνεις τον πολύτιμο καιρό σου με ανούσια και ανάξια λόγου ερωτήματα που δεν σε βοηθούν να αποκτήσεις την σωτηρία που προσφέρει δωρεάν ο αναστημένος Ιησούς Χριστούς σε όσους μετανοούν και τον εμπιστεύονται στην ζωή τους.

  2. avatar Δε μας είπες

   για τις διαφημίσεις τελικά.
   Έχεις;;;

   1. avatar Τι θα ωφεληθεί ο άνθρωπος αν κερδίσει τον κόσμο όλο&χάσει την ψυχή του;Ιησούς Χριστός,Μάρκος 8:36.Μόνο ο Ιησούς σώζει αιώνια!Δες 3w.erotiseisapantiseis.gr

    Γεια. Αντί να ασχολησαι με τέτοια ερωτήματα θα σου πρότεινα να θέτεις πιο σοβαρά και κρίσιμα ερωτήματα. Όπως [αν εγώ φύγω σήμερα από αυτήν την ζωή που θα περάσω την αιωνιότητα μου; Τι θα γίνει με τις αμαρτίες μου; Τι υπάρχει μετά από εδώ;] Επειδή η ψυχή του κάθε ανθρώπου είναι μοναδική και πολύτιμη και επειδή η αιωνιότητα είναι πολύ μεγάλος χρόνος για να τον αγνοείς ή για να παίζεις με την ψυχή σου που θα περάσει την αιωνιότητα της στην ημέρα της ανάστασης καλό θα ήταν τώρα που έχεις την ευκαιρία αλλά και τον χρόνο να ασχοληθείς σοβαρά με την ψυχή σου και την σωτηρία της. Διάβασε τα παρακάτω και μην το αναβάλλεις ούτε να το περιφρονείς. Αυτή ήταν η ζωή σου ! (Γι αυτούς που πιστεύουν ότι όλα τελειώνουν εδώ και όλα τελειώνουν με τον θάνατο του ανθρώπου. Ο Ιησούς Χριστός όμως και η Αγία Γραφή μας μιλάνε για μια άλλη πραγματικότητα που συναντάμε όταν φεύγουμε από αυτήν την ζωή που κατά την γνώμη μου κανένας άνθρωπος δεν θα έπρεπε να αγνοεί !)
    http://tinyurl.com/y8wuz6yw
    Το μεγάλο Ταξίδι . (Μήπως νομίζεις ότι είσαι ακόμα αρκετά νέος και έχεις χρόνο να μετανοήσεις ; Τότε διάβασε με προσοχή αυτό το εντυπάκι)
    http://tinyurl.com/yar9kky8
    Μονόδρομος. ( Άλλοι αγγίζονται από την αλήθεια και άλλοι προτιμούνε να πηγαίνουν με τους πολλούς ακόμα και αν ο δρόμος οδηγεί στην καταστροφή. Κάποιος είπε ότι μόνο τα ζωντανά ψάρια έχουν την δύναμη να πηγαίνουν ενάντια στο ρεύμα,+μόνο αυτοί που έχουν τον Ιησού Χριστό στην καρδιά τους μπορούν να λένε όχι στην αμαρτία) http://tinyurl.com/y88zckvu

    1. avatar Απατεώνας-Παραδόπιστος

     Να απαντήσεις σαν ενήλικας κ τίμιος άνθρωπος.

     1. avatar Τι θα ωφεληθεί ο άνθρωπος αν κερδίσει τον κόσμο όλο&χάσει την ψυχή του;Ιησούς Χριστός,Μάρκος 8:36.Μόνο ο Ιησούς σώζει αιώνια!Δες 3w.erotiseisapantiseis.gr

      Το όνομα που διάλεξες είναι αυτό που σε εκφράζει και σε χαρακτηρίζει; Να ξέρεις πάντως ότι κανείς ψεύτης δεν θα μπει στην βασιλεία του Θεού. Για την ακρίβεια δες τι λέει ο Λόγος του Θεού [9 Ή δεν ξέρετε ότι οι άδικοι τη βασιλεία του Θεού δε θα την κληρονομήσουν; Μην πλανάστε· ούτε πόρνοι ούτε ειδωλολάτρες ούτε μοιχοί ούτε θηλυπρεπείς ομοφυλόφιλοι ούτε αρσενοκοίτες ομοφυλόφιλοι,
      10 ούτε κλέφτες ούτε πλεονέκτες, ούτε μέθυσοι ούτε υβριστές ούτε άρπαγες δε θα κληρονομήσουν τη βασιλεία του Θεού.
      11 Και αυτά ήσασταν μερικοί· αλλά απολουστήκατε, αλλά αγιαστήκατε, αλλά δικαιωθήκατε με το όνομα του Κυρίου [μας] Ιησού Χριστού και με το Πνεύμα του Θεού
      μας.] Α\' Κορινθίους 6:9-11. Όπως καταλαβαίνεις δεν σε συμφέρει ούτε για ένα δευτερόλεπτο να συνεχίσεις να είσαι ψεύτης και απατεώνας. Όμως αν μετανοήσεις βαθειά και ειλικρινά και το αποδείξεις αυτό στον Ιησού με την αληθινή σου μεταστροφή και αλλαγή ζωής τότε θα σωθείς όπως ο Ιησούς Χριστός έχει σώσει εκατομμύρια αμαρτωλούς στην διάρκεια των αιώνων. Όσον αφορά το ερώτημα σου η απάντηση είναι πως ότι κάνω είναι δωρεάν και ο σκοπός μου είναι έστω και ένας άνθρωπος που ζει στην αμαρτία και μακριά από την αγάπη του Ιησού Χριστού να βρει τον δρόμο να επιστρέψει στον Θεό και Δημιουργό του και να νιώσει την βαθειά και πατρική αγάπη του Θεού. Μια αγάπη που έστειλε τον Ιησού Χριστό να πεθάνει επάνω στο σταυρό για τις δικές μου και για τις δικές σου αμαρτίες. Εγώ έχω δεχτεί συνειδητά το δώρο του Ιησού Χριστού, την αιώνια ζωή. Εσύ;

     2. avatar Έτσι!!!

      Να βγαίνει το πραγματικό πρόσωπο. Κανονικά δε θα έπρεπε να σε ψιλιάζω αλλά ευτυχώς δεν υπάρχουν πρόβατα πλέον στη θρησκεία που θέλεις να πουλήσεις.

     3. avatar Τι θα ωφεληθεί ο άνθρωπος αν κερδίσει τον κόσμο όλο&χάσει την ψυχή του;Ιησούς Χριστός,Μάρκος 8:36.Μόνο ο Ιησούς σώζει αιώνια!Δες 3w.erotiseisapantiseis.gr

      (1/2) Στην Αγία Γραφή υπάρχουν δύο είδη προβάτων. Τα λογικά πρόβατα που ακολουθούν τον ¨καλό ποιμένα¨ την ψυχής τους που είναι ο Ιησούς Χριστός που τους οδηγεί σε ασφαλής δρόμους και τα κουτά πρόβατα που ακολουθούν ποιμένες που στην πραγματικότητα είναι κακοί ποιμένες ή λύκοι άρπαγες που αφού τους εκμεταλευτούν όσο περισσότερο μπορούν μετά θα τους πετάξουν σαν στυμένη λεμονόκουπα στο δρόμο και ο διάβολος θα τους κατασπαράξει. Σου εύχομα από καρδιάς να ακολουθείς μόνο τον Ιησού Χριστό και να κάνεις στην ζωή σου μόνο ότι βλέπεις γραμμένο μέσα στο Ευαγγελίο. Δες τι είπε ο Ιησούς: [Σας διαβεβαιώνω απόλυτα, όποιος δεν μπαίνει διαμέσου τής θύρας στην αυλή των προβάτων, αλλά ανεβαίνει από αλλού, εκείνος είναι κλέφτης και ληστής. Όποιος, όμως, μπαίνει διαμέσου τής θύρας, είναι ο ποιμένας των προβάτων. Σε τούτον ο θυρωρός ανοίγει· και τα πρόβατα ακούν τη φωνή του· και τα δικά του πρόβατα τα φωνάζει με το όνομά τους, και τα βγάζει έξω.Και όταν βγάλει έξω τα δικά του πρόβατα, πηγαίνει μπροστά τους· και τα πρόβατα τον ακολουθούν, επειδή γνωρίζουν τη φωνή του.Ξένον, όμως, δεν θα ακολουθήσουν, αλλά θα φύγουν απ\' αυτόν· επειδή, δεν γνωρίζουν τη φωνή των ξένων.Ο Ιησούς είπε προς αυτούς τούτη την παραβολή· εκείνοι, όμως, δεν κατάλαβαν τι ήσαν αυτά που τους μιλούσε.Ο Ιησούς, λοιπόν, τους είπε ξανά: Σας διαβεβαιώνω απόλυτα ότι εγώ είμαι η θύρα των προβάτων.Όλοι όσοι ήρθαν πριν από μένα, είναι κλέφτες και ληστές· αλλά, τα πρόβατα δεν τους άκουσαν….

     4. avatar Τι θα ωφεληθεί ο άνθρωπος αν κερδίσει τον κόσμο όλο&χάσει την ψυχή του;Ιησούς Χριστός,Μάρκος 8:36.Μόνο ο Ιησούς σώζει αιώνια!Δες 3w.erotiseisapantiseis.gr

      (2/2)Εγώ είμαι η θύρα· όποιος μπει μέσα διαμέσου εμού,θα σωθεί,και θα μπει μέσα,και θα βγει έξω,και θα βρει βοσκή.Ο κλέφτης δεν έρχεται, παρά για να κλέψει,να σφάξει και να εξολοθρεύσει·εγώ ήρθα για να έχουν ζωή,και να την έχουν με αφθονία.Εγώ είμαι ο ποιμένας ο καλός·ο ποιμένας ο καλός την ψυχή του βάζει για χάρη των προβάτων.Αλλά,ο μισθωτός,και ο οποίος δεν είναι ποιμένας,του οποίου τα πρόβατα δεν είναι δικά του,βλέπει τον λύκο να έρχεται,και αφήνει τα πρόβατα, και φεύγει·και ο λύκος τα αρπάζει,και σκορπίζει τα πρόβατα.Και ο μισθωτός φεύγει,επειδή είναι μισθωτός,και δεν τον μέλει για τα πρόβατα.Εγώ είμαι ο ποιμένας ο καλός, και γνωρίζω τα δικά μου, και γνωρίζομαι από τα δικά μου,καθώς ο Πατέρας γνωρίζει εμένα, και εγώ γνωρίζω τον Πατέρα· και την ψυχή μου βάζω για χάρη των προβάτων.Και άλλα πρόβατα έχω, που δεν είναι απ\' αυτή την αυλή· πρέπει να συγκεντρώσω και εκείνα· και θα ακούσουν τη φωνή μου· και θα γίνει ένα ποίμνιο, ένας ποιμένας.] Ιωάννη 10:10-16.Να θυμάσαι πάντα ότι τα λογικά πρόβατα ακούν μόνο την φωνή του Ιησού+τον ακολουθούν πιστά+ο Ιησούς τα οδηγεί με ασφαλή τρόπο στην αιωνιοτητα,υπάρχουν όμως+τα ανόητα πρόβατα που ακολουθούν λάθος ποιμένες+έτσι πηγαίνουν σαν ¨πρόβατα για σφαγή¨+μαζί με την ζωή τους χάνουν+την αιωνιοτητα.Εσύ διάλεξε στην ζωή σου ποιον θα εμπιστευτείς και ποιον όχι; Ποιον θα ακολουθήσεις+ποιον θα εγκαταλήψεις;Μα πάντα να θυμάσαι ότι από την στάση που παίρνεις σήμερα απέναντι στον Ιησού Χριστό θα καθοριστεί που θα περάσεις την αιωνιότητα αύριο;

 3. avatar Τι θα ωφεληθεί ο άνθρωπος αν κερδίσει τον κόσμο όλο&χάσει την ψυχή του;Ιησούς Χριστός,Μάρκος 8:36.Μόνο ο Ιησούς σώζει αιώνια!Δες 3w.erotiseisapantiseis.gr

  (2/2) Τα γράφω αυτά για να βοηθήσω τους ζωντανούς που διαβάζουν αυτά τα σχόλια μου γιατί για κάποιον που έχει φύγει από αυτήν την ζωή κανείς μας δεν μπορεί να τον βοηθήσει αλλά ο κάθε άνθρωπος θα σταθεί μπροστά στον Θεό που μας δημιούργησε και θα κριθεί με αλήθεια και δικαιοσύνη για αυτά που έκανε αλλά και για αυτά που έπρεπε να κάνει και δεν έκανε, για όλα αυτά που είπε και γι αυτά που έπρεπε να πει και δεν είπε, για αυτά τα κακά και τις αμαρτίες που σκέφτηκε να κάνει και θα ήθελε πολύ να τις κάνει, αλλά για κάποιο λόγο δεν πρόλαβε να τις κάνει. Γιατί ο Θεός είναι δίκαιος και ξέρει το τι είναι ο καθένας μας αλλά και τι πραγματικά σκέφτεται και σίγουρα καλό είναι ο κάθε άνθρωπος να τον γνωρίσει σήμερα σαν σωτήρα παρά να τον συναντήσει μια μέρα σαν δίκαιο και αδέκαστο κριτή γιατί τότε θα είναι αιωνίως αργά για να αλλάξει κάτι σε σχέση με το που θα περάσει την αιωνιότητα του ! Γιατί τώρα που μπορεί ο κάθε άνθρωπος να αλλάξει την αιώνια τύχη του αδιαφορεί και οι περισσότεροι παίρνουν το θέμα της σωτηρίας της ψυχής τους επιπολαία , γελάνε και κάνουνε πλάκα. Εύχομαι εσύ τουλάχιστον που διαβάζεις αυτές τις γραμμές να κάνεις την σωστή επιλογή και να εμπιστευτείς Αυτόν που ήρθε να συγχωρέσει τις αμαρτίες σου και να σου δώσει αιώνια ζωή και να είσαι σίγουρος ότι δεν θα το μετανιώσεις , ούτε σε αυτήν την ζωή ούτε πολύ περισσότερο στην αιωνιότητα !

  1. avatar Διαφημίσεις

   παίζουν στο σάιτ σου;

 4. avatar Ο δίκαιος Αριστείδης

  Που είναι ο α ρε Τσίπρα α ρε Τσίπρα.Που κρύβεται.

 5. avatar κουρουπλή

  μέτρα αυτοκτονίες αφού έχεις χρόνο. Έπαψες να υπογράφεις ΦΕΚ παραχώρησης θαλάσσιου χώρου για εξυπηρέτηση εφοπλιστών.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει