Η Αντιγόνη Γλυκοφρύδη είναι γνωστή στο κοινό κυρίως από τις συμμετοχές της στις κωμικές σειρές «Άκρως Οικογενειακόν», όπου υποδυόταν τη μητέρα του πρωταγωνιστή (Γιάννη Μπέζου) και από την «Πολυκατοικία», όπου υποδύθηκε τη γεροντοκόρη. Είχε επίσης πρωταγωνιστικό ρόλο στη σειρά «Μαρία η άσχημη» ως μητέρα της Μαρίας. Έχει επίσης εμφανιστεί και στην ταινία «Μπίζνες στα Βαλκάνια» το 1996.
Το 2012 εμφανίστηκε στη σειρά του MEGA «Κλεμμένα Όνειρα».

Υπήρξε παντρεμένη (μέχρι το θάνατό του, το καλοκαίρι του 2011) με τον στρατιωτικό του Πολεμικού Ναυτικού, Εμμανουήλ Μαντούβαλο, με τον οποίο ήταν μαζί από τα 16 της. Μαζί απέκτησαν δύο παιδιά καθώς και δύο εγγονές από την κόρη τους.

Η Αντιγόνη Γλυκοφρύδη μπορεί αυτή τη στιγμή να μην κάνει κάτι επαγγελματικό στην υποκριτική αλλά είναι επιλογή της στην παρούσα φάση τουλάχιστον. Προτιμά να κάνει πράγματα όταν εκείνη το επιλέγει. Και για την δεδομένη χρονική στιγμή, προτιμά να βρίσκεται, εκτός Αθηνών, όπως και το κάνει άλλωστε, για να απολαύσει το Πάσχα. Θα επιστρέψει στην Αθήνα μετά τις 15 Μαΐου και τότε είναι πολύ πιθανό, όπως λέει, να ετοιμάσει κάτι. «Ίσως μετά το Πάσχα να κάνω κάτι αλλά ακόμη τίποτε δεν είναι σίγουρο», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Η Αντιγόνη Γλυκοφρύδη χαίρεται γιατί έχει τα παιδιά της και τα εγγόνια της και γι’ αυτό σημειώνει όποια θυσία κι αν έκανε, τελικά, άξιζε τον κόπο.

Υποστηρίζει ότι η δουλειά του ηθοποιού δεν αποφέρει ποτέ καλά χρήματα. «Είμαι μια ηθοποιός όπως πάρα πολλοί ηθοποιοί, δεν έκανα κάτι ιδιαίτερο». Τονίζει ότι είναι ένα πολύ ωραίο και δημιουργικό επάγγελμα και γι’ αυτό οι νέοι θα ήταν καλό να δοκιμάσουν την τύχη τους σε αυτό το χώρο αρκεί φυσικά να έχουν και μια εναλλακτική. Και εύχεται να έχουν όλοι ένα καλό Πάσχα, έστω και με την κατάσταση που επικρατεί γύρω μας.

Δείτε εδώ όλα τα πρόσωπα της στήλης «Πού βρίσκεται σήμερα;».