Ήταν από τους πιο αγαπητούς ηθοποιούς του ελληνικού θεάτρου και της τηλεόρασης. Αυθεντικό κωμικό ταλέντο που σκόρπιζε απλόχερα το γέλιο. Το τηλεοπτικό κοινό τον λάτρεψε, έγινε για εκείνους ο αγαπημένος τους «παλιός» από τη σειρά «Της Ελλάδος τα παιδιά». Αλλά και οι άνθρωποι που τον γνώριζαν από κοντά ή συνεργάστηκαν μαζί του μιλούν για εκείνον με τα καλύτερα λόγια.

Άλλωστε, ο Κώστας Ευριπιώτης χάριζε το γέλιο το ίδιο απλόχερα και στους φίλους του. Και το μεσημέρι της Δευτέρας, ήταν όλοι εκεί στο κοιμητήριο της Ηλιούπολης για να πούνε το τελευταίο «αντίο» στον αγαπημένο τους Κώστα. Η θλίψη ήταν ζωγραφισμένη στα πρόσωπα όλων, ακόμη και του απλού κόσμου που βρέθηκε στο κοιμητήριο για να αποχαιρετήσει τον «παλιό».

Τη στιγμή που το φέρετρο του ηθοποιού βγήκε από την εκκλησία, ο κόσμος ξέσπασε σε ένα θερμό χειροκρότημα. Όπως εκείνο που του χάριζε όλα τα χρόνια της καλλιτεχνικής του πορείας. Αλλά μόνο που ήταν το τελευταίο. Αυτό που τον συνόδευσε στην τελευταία του κατοικία, στην αγκαλιά των Αγγέλων.

 

Εκεί, στο τελευταίο «αντίο» του Κώστα Ευριπιώτη ήταν και πολλοί συνάδελφοι και φίλοι του. Αναμεσά τους οι: Γιάννης Σαββιδάκης (ο «Τζιοβάνι» από τη σειρά «Της Ελλάδος τα παιδιά»), ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, η Καίτη Φίνου, Τόνι Δημητρίου, Άννα Φόνσου, κ.α.