Συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι του Κώστα Ευριπιώτη βρέθηκαν το μεσημέρι της Δευτέρας στο κοιμητήριο Ηλιούπολης για να πούνε το τελευταίο «αντίο» στον αγαπημένο ηθοποιό. Ο «παλιός» – όπως είχε γίνει ευρέως γνωστός από τη σειρά του ΑΝΤ1, «Της Ελλάδος τα παιδιά» – έχασε τη μάχη με τον καρκίνο την Πέμπτη 30 Μαΐου, βυθίζοντας τους πάντες στη θλίψη.

Άλλωστε, ήταν από τα πιο αγαπητά πρόσωπα του καλλιτεχνικού χώρου και όσοι τον γνώρισαν από κοντά, είχαν να πουν για εκείνον μόνο καλά λόγια. Στο στερνό «αντίο» το παρών έδωσαν πολλοί συνάδελφοί του, οι οποίοι δεν έκρυψαν τον πόνο της απώλειας του χαμογελαστού παιδιού, όπως συνήθιζαν να λένε για εκείνον.

Ανάμεσά τους ήταν ο «Πλαπούτας» από της «Ελλάδος τα παιδιά», Νίκος Αλεξίου, ο «Χλαπάτσας» από την ίδια σειρά, Δημήτρης Φραγκιόγλου, ο οποίος υπήρξε στενός του φίλος, ο Γιώργος Γιαννόπουλος, επίσης κολλητός του φίλος. Συντετριμμένοι ήταν και οι, επίσης, στενοί φίλοι και συνεργάτες του στο θέατρο: Κώστας  Κόκλας, Γιάννης Τσιμιτσέλης, Θανάσης Ευθυμιάδης, Αλέξανδρος Αντωνόπουλος, Μιχάλης Ρέππας, Παντελής Καναράκης.

Το τελευταίο «αντίο» στον Κώστα Ευριπιώτη είπαν ακόμη οι: Σπύρος Μπιμπίλας, Άβα Γαλανοπούλου, Παύλος Χαϊκάλης, Πάνος Μεταξόπουλος, Νεφέλη Ορφανού, Ελένη Φιλίνη κ.α.

Η οικογένεια του ηθοποιού είχε ζητήσει αντί για στεφάνια να υπάρξει ενίσχυση του Ταμείου Αλληλοβοήθειας Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών και του Σπιτιού του Ηθοποιού.