Συντετριμμένοι φίλοι και συνάδελφοι του Κώστα Ευριπιώτη, μαζί με την οικογένειά του τον συνόδευσαν το μεσημέρι της Δευτέρας στην τελευταία του κατοικία. Η θλίψη και ο πόνος της απώλειας του αγαπητού ηθοποιού ήταν εμφανή στα πρόσωπα όλων. Συνάδελφοί του με τους οποίους συνεργάστηκε στο θέατρο ή στην τηλεόραση και κατόπιν έγιναν φίλοι, μίλησαν για εκείνον στην κάμερα με συγκινητικά λόγια.

Παύλος Χαϊκάλης

Με τον γνωστό ηθοποιό συνεργάστηκαν για πρώτη φορά στη σειρά της κρατικής τηλεόρασης, τη δεκαετία του ‘ 80, «Ο Ανδροκλής και τα λιοντάρια του», στο πλευρό του Κώστα Βουτσά.

«Γνωριστήκαμε στα πρώτα μας βήματα στον χώρο. Ήταν ο αδελφός μου στη σειρά “Ανδροκλής και τα λιοντάρια του”.  Ήταν μία φιλία που κράτησε χρόνια. Ήταν ένα σπουδαίο παιδί. Αγάπαγε όλο τον κόσμο, με χιούμορ, δυστυχώς έφυγε νωρίς. Θα τον θυμόμαστε όλοι γι’ αυτό που ήταν», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ελένη Φιλίνη

Με τη γνωστή ηθοποιό ήταν για χρόνια καλοί φίλοι.

«Το περσινό Πάσχα το περάσαμε παρέα. Θέλω να θυμάμαι πάντα τα καλά από τους ανθρώπους. Είναι εκεί που του αξίζει, με τους αγγέλους. Παρέα με τους αγγέλους. Ο Κώστας ήταν πραγματικά ένας άγγελος. Χωρίς κακίες».