Παρέμβαση σε δικηγορικό γραφείο πραγματοποίησαν σήμερα μέλη της αναρχικής συλλογικότητας «Ρουβίκωνας», η οποία σε ανακοίνωσή της υποστηρίζει πως πρόκειται για εισπρακτική εταιρεία που λειτουργεί με «μανδύα» το εν λόγω δικηγορικό γραφείο, Κάρολος Χανικιάν.

«H συγκεκριμένη εισπρακτική που λειτουργεί με μανδύα το συγκεκριμένο δικηγορικό γραφείο, διαχειρίζεται κόκκινα δάνεια για funds, αλλά και λογαριασμούς εταιρειών κινητής τηλεφωνίας. Πριν κάποιο καιρό έγινε γνωστή η ανάμιξή του σε υπόθεση ξένου fund το οποίο είχε αγοράσει δάνεια στην Ελλάδα, χωρίς όμως να έχει υποκατάστημα στη χώρα όπως θα έπρεπε σύμφωνα με την Τράπεζα της Ελλάδος», αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση, η οποία έχει αναρτηθεί σε γνωστή ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου. Σημειώνεται ότι μέλη της συλλογικότητας είχαν πραγματοποιήσει την περασμένη εβδομάδα παρέμβαση στα γραφεία εισπρακτικής εταιρείας.

Ο Ρουβίκωνας αναφέρει ακόμα πως «δε θα σταματήσουμε να παρεμβαίνουμε μέχρι να σπάσει το απόστημα των νομιμοποιημένων εκβιασμών, μέχρι να καταλάβουν οι μπράβοι των τραπεζών, των ιδιωτών επιχειρηματιών και του κράτους οτι η ζωή μας δεν υποθηκευεται , οτι θα μας βρίσκουν μπροστά τους μέχρι να κλείσει και το τελευταίο γραφείο ή εταιρία που αναλαμβάνει να τραμπουκίζει τη βάση της κοινωνικής πυραμίδας».

(φωτογραφία αρχείου)