Στη Θράκη συνεχίστηκε σήμερα η διανομή φαρμακευτικού υλικού από τον φιλανθρωπικό οργανισμό «Αποστολή» και τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών.

Κλιμάκιο της οργάνωσης επισκέφθηκε τα ακριτικά χωριά Κυπρίνος και Μεταξάδες. Το «παρών» στη βοήθεια που προσέφερε η «Αποστολή» και ο ΙΣΑ σε φαρμακευτικό και υγειονομικό υλικό στους κατοίκους των ακριτικών χωριών έδωσε ο Μητροπολίτης, κ. Δαμασκηνός, ο οποίος εξέφρασε για μια ακόμη φορά την ευγνωμοσύνη του για τη στήριξη αυτή και τόνισε την αναγκαιότητα αυτών των ενεργειών που εμψυχώνουν τους κατοίκους που αισθάνονται αποκομμένοι και ξεχασμένοι από το Κέντρο.

Η «Αποστολή» και ο ΙΣΑ προχώρησαν στην υιοθεσία του αγροτικού ιατρείου της Ορεστιάδας δημιουργώντας ένα συμβολικό άξονα προστασίας, πρόληψης και φροντίδας της υγείας από το νοτιανατολικότερο άκρο της Ευρώπης το Καστελόριζο έρως το βορειότερο σημείο του Έβρου.

Στα αγροτικά ιατρεία του Κυπρίνου και των Μεταξάδων παραδόθηκε επαρκής ποσότητα φαρμάκων και υγιειονομικού υλικού, καλύπτοντας  ελλείψεις για τη φροντίδα της υγείας των κατοίκων των άγονων περιοχών.