Το σοβαρό τροχαίο έγινε λίγο πριν τις 14:00 στην εθνική οδό και συγκεκριμένα στο 201 χλμ στο ρεύμα προς Αθήνα, στο ύψος των Θερμοπυλών. Του ανταποκριτή μας από το lamiareport.gr στη Στερεά Ελλάδα Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το Navara προπορευόταν και για κάποιο λόγο ο οδηγός έκοψε ταχύτητα ή σταμάτησε στην άκρη του δρόμου. Το βυτιοφόρο που ακολουθούσε έπεσε με δύναμη πάνω του. Το Navara έπεσε πάνω στις μπάρες, ενώ το βυτιοφόρο έφυγε εκτός δρόμου, ακολουθώντας τρελή πορεία, για να καταλήξει σε ένα μεγάλο χαντάκι.

Ο οδηγός του βυτιοφόρου εγκλωβίστηκε μέσα στην καμπίνα και χρειάστηκε η επέμβαση της 7ης ΕΜΑΚ και των πυροσβεστών της Π.Υ. Λαμίας για να απεγκλωβιστεί, βαριά τραυματισμένος. Στο νοσοκομείο Λαμίας διακομίστηκε και ο οδηγός του Navara. ευτυχώς πιο ελαφρά τραυματισμένος. Η Τροχαία Αυτοκινητοδρόμων εξετάζει τι ακριβείς συνθήκες του τροχαίου. fsaetrvla2 fsaetrvla3 fsaetrvla4 fsaetrvla5 fsaetrvla6 fsaetrvla7 fsaetrvla8 fsaetrvla9 fsaetrvla10 Περισσότερα νέα για τη Στερεά Ελλάδα στο lamiareport.gr

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.