Σε θέση μάχης βρίσκονται ομοσπονδίες-μέλη της ΑΔΕΔΥ που προχωρούν σε κινητοποιήσεις ενάντια στα μέτρα της κυβέρνησης.

Η ΠΟΕ.-ΟΤΑ. αποφάσισε στάση εργασίας αύριο από τις 11.30 έως τη λήξη του ωραρίου, με συγκέντρωση στην πλατεία Καραϊσκάκη και πορεία προς τη Βουλή, ενώ συνεχίζει τις γενικευμένες καταλήψεις δημοτικών κτιρίων, γκαράζ, δημαρχείων και των ΧΥΤΑ. όλης της χώρας.

Με τη σειρά της η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ) προχωρά σε στάση εργασίας την Πέμπτη από τις 11.00-15.00. Θα πραγματοποιηθεί επίσης συγκέντρωση στις 11.30 στο υπουργείο Υγείας και πορεία προς το υπουργείο Οικονομικών.

Την ίδια μέρα στις 13:00 η Ο.Λ.Μ.Ε. προγραμματίζει συλλαλητήριο στα Προπύλαια και πορεία στη Βουλή. Σε στάση εργασίας προχωρά και η ΠΟΕ-Υ.ΕΘΑ την Παρασκευή από 7:00 -10:00 και συγκέντρωση στην κεντρική πύλη του υπουργείου Εθνικής Άμυνας.

Το Σάββατο στις 10.00 το πρωί όλες οι ομοσπονδίες που συμμετείχαν στη σύσκεψη που έγινε την Παρασκευή προγραμματίζουν συλλαλητήριο. Προσυγκεντρώσεις θα γίνουν στα γραφεία της κάθε Ομοσπονδίας, ενώ θα ακολουθήσει πορεία προς τη Βουλή.

Οι εργαζόμενοι αντιδρούν στο μέτρο της εφεδρείας, τους έκτακτους φόρους και τις περικοπές μισθών και συντάξεων.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.