Πρώτα η οικογένεια και μετά το modeling. Η Ευγενία Γκιζέλη είναι από τα κορίτσια που ξεχωρίζουν τόσο για την εμφάνιση όσο και για τον χαρακτήρα τους. Γνωρίζει πολύ καλά ότι η ζωή είναι δύσκολη και σε καμία περίπτωση δεν θέλει να επιβαρύνει τους δικούς της. Τις πρώτες καλημέρες τις μοιράζεται με τους πελάτες του αρτοποιείου του πατέρα της, όπου εργάζεται ως κανονική υπάλληλος.

Η Ευγενία τονίζει ότι στο χώρο του modeling υπάρχει κρίση αφού όπως αναφέρει στην Espresso «πέρσι δουλεύαμε πέντε φορές την εβδομάδα, ενώ φέτος δουλεύουμε τρεις φορές το πολύ. Τα πράγματα δεν είναι καλά και χρειάζεται αν κάνουμε και κάτι άλλο».

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει το πώς την αντιμετωπίζουν οι πελάτες. «Κάθε φορά που μπαίνει κάποιος στο μαγαζί νομίζει πως πρόκειται για φάρσα. Με έχουν δει στην τηλεόραση και στα περιοδικά και δεν μπορούν να φανταστούν ότι είμαι εγώ που τυλίγω τα ψωμιά. Μόλις τους εξηγώ ότι είναι επιχείρηση του πατέρα μου, απλώς χαμογελούν» δήλωσε ενώ πρόσθεσε πως «οι περισσότεροι με ρωτούν να τους πω κουτσομπολιά της showbiz».