Απίστευτα σκηνικά κατά τη διάρκεια αγώνα του πρωταθλήματος ΕΠΣ Δυτικής Αττικής στο γήπεδο της Γκόρυτσας στον Ασπρόπυργο με αντιπάλους τον Απόλλων Ποντίων και τον Μανδραϊκό.

Στο 42′ της αναμέτρησης οι φιλοξενούμενοι έχασαν πέναλτι και δευτερόλεπτα αργότερα είχαμε σοβαρές συμπλοκές στις κερκίδες μεταξύ των οπαδών των δύο ομάδων κατά τη διάρκεια των οποίων ακούστηκαν αρκετοί πυροβολισμοί ακόμη και εκτός γηπέδου.

Αμέσως ο διαιτητής Βάτσιος ο οποίος είναι και διαιτητής Super League έστειλε τις ομάδες στα αποδυτήρια διακόπτοντας τον αγώνα.

Από τα επεισόδια τραυματίστηκαν δύο άτομα ενώ σε έλεγχο που έκανε η αστυνομία βρήκε 9 κάλυκες στο γήπεδο.

Στη συνέχεια η ΕΛΑΣ προχώρησε και σε δέκα προσαγωγές, έξι μέσα στο γήπεδο και τέσσερις σε φορτηγάκι, όπου και βρέθηκε όπλο.

Να πούμε πως στον Μανδραϊκό είχε διατελέσει πρόεδρος ο Χρήστος Γιαλιάς, o οποίος δολοφονήθηκε πριν από λίγες ημέρες στην Μάνδρα

O Μανδραϊκός είχε βγάλει μάλιστα και ανακοίνωση για τον θάνατό του αφού ο Χρήστος Γιαλιάς είχε ανεβάσει ως πρόεδρος την ομάδα στην Γ’ εθνική!  

«Ο Χρήστος Γιαλιάς είχε πολύχρονη παρουσία στην ποδοσφαιρική ομάδα του Μανδραϊκού. Ευτύχησε μάλιστα επί προεδρίας του να ανέβει στην Γ’ Εθνική. Η προσφορά του ήταν σημαντική και αξέχαστη. Ο χαμός του μας γεμίζει θλίψη. Στέλνουμε τα θερμά συλλυπητήριά μας στην οικογένειά του που θρηνεί» ανέφερε η ανακοίνωση.