Στην εκπομπή «Μαμά-δες» φιλοξενήθηκε σήμερα ο Κρατερός Κατσούλης, ο οποίος έδωσε συνέντευξη στην Τζένη Θεωνά. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, και για το διαζύγιο από την Κατερίνα Καραβάτου, αλλά και το πώς το διαχειρίστηκαν σε σχέση με τα παιδιά τους.

«Ως παιδί χωρισμένων γονιών ο ίδιος, είχα μια εμπειρία για το πώς είναι αυτή η συνθήκη για ένα παιδί. Αποφασίσαμε με την Κατερίνα ότι το κομμάτι της ασφάλειας, της σιγουριάς και της αγάπης των παιδιών θα παραμείνει άθικτο. Και σε συνεννόηση μεταξύ μας οι ενήλικες και σε συνεννόηση με τα παιδιά, θα έχουμε ένα πρόγραμμα το οποίο δεν θα διαταράξει αυτές τις τρεις συνθήκες», είπε αρχικά ο Κρατερός Κατσούλης.

Ο Κρατερός Κατσούλης ανέφερε στη συνέχεια: «Είναι σαν να είμαστε δύο μονογονεϊκές οικογένειες. Δεν είμαστε ποτέ όλοι μαζί. Εάν υπάρχει μια δυσκολία, είναι στη διευθέτηση την πραγματική της καθημερινότητας. Θέλω να βλέπω τα παιδιά μου κάθε μέρα. Αν όχι κάθε μέρα, παραπάνω από δύο μέρες να μην βρεθούμε, αποκλείεται. Οι ενήλικες πρέπει να αφήσουν τον εγωισμό τους για το καλό των παιδιών».