Με έναν νεκρό, έναν αγνοούμενο, καταστροφές σε γέφυρες και κλειστούς δρόμους, ο Βόλος δοκιμάζεται από την κακοκαιρία Daniel, η οποία έχει πνίξει την περιοχή της Μαγνησίας. Ο ηλικιωμένος κτηνοτρόφος, αγνώστων προς το παρόν στοιχείων, καταπλακώθηκε από τοίχο που υποχώρησε από την πίεση, λόγω των μεγάλων ποσοτήτων του νερού στην ευρύτερη περιοχή του Άνω Βόλου, την ώρα που προσπαθούσε μέσα στη θύελλα να φτάσει σε χώρο που είχε το κοπάδι με τα πρόβατά του.

Παράλληλα, οι δρόμοι στον Βόλο έγιναν απροσπέλαστοι, καθώς οι τεράστιες ποσότητες νερού πλημμύρισαν την πόλη, στην οποία ήχησε το 112, προτρέποντας τους κατοίκους να μην βγουν από τα σπίτια τους και να περιορίσουν τις άσκοπες μετακινήσεις. Επιπλέον, ζημιές σημειώθηκαν και στο νοσοκομείο Βόλου, όπου οι σημερινές προγραμματισμένες χημειοθεραπείες αναβλήθηκαν για αύριο, λόγω πλημμύρας στον χώρο όπου αυτές πραγματοποιούνται.

Στο Twitter, διάφοροι χρήστες έχουν σπεύσει να μοιραστούν στιγμιότυπα από τις νεροποντές που επικρατούν στον Βόλο. Οι πλημμύρες που επικρατούν στους δρόμους, έχουν παρασύρει αυτοκίνητα και κάδους, αφήνοντας σημαντικές ζημιές στο διάβα τους.

Δείτε τα βίντεο που κυκλοφορούν στο Twitter:

Στο μεταξύ, πρόσφατες φωτογραφίες δείχνουν τις λάσπες που έχουν πνίξει την πρωτεύουσα της Μαγνησίας. Κάτοικοι προσπαθούν να μαζέψουν ό,τι μπορούν από τους δρόμους, οι οποίοι έχουν καλυφθεί από φερτά υλικά και λάσπη.

Δείτε τις φωτογραφίες: