Υλικά

  • 10 κεφάλια φρέσκα μανιτάρια
  • 2 ξερά μωβ κρεμμύδια
  • 1 σκελίδες σκόρδο
  • 80 γραμμάρια φέτα θρυμματισμένη
  • Σως σόγιας λαχανικών
  • Λίγο αλάτι
  • Λίγο πιπέρι
  • Λίγο λάδι
  • 4 μερίδες φιλέτο κοτόπoυλο
  • 4 μερίδες νουντλς
  • 5 καρότα κομμένα σε φέτες
  • 5 κολοκύθια κομμένα σε φέτες

sidagi.gr

Εκτέλεση

Σε ένα τηγάνι σοτάρουμε το λάδι με το κρεμμύδι, το σκόρδο και το κοτόπουλο που πρώτα το έχουμε τεμαχίσει. Αφήνουμε τα υλικά για 5 λεπτά μέχρι να ροδίσουν.

Αφού ροδίσουν βάζουμε όλα τα λαχανικά, που τα έχουμε κόψει σε λεπτές, στο τηγάνι και τα αφήνουμε να ψηθούν καλά για περίπου 20 λεπτά.

Φροντίζουμε να έχουμε αφήσει τα νουντλς σε ένα μπολ με ζεστό νερό προκειμένου να μαλακώσουν. Όταν είναι έτοιμα, τα σουρώνουμε.

Ρίχνουμε τα νουντλς στο τηγάνι που είναι τα λαχανικά, σβήνουμε με σως σόγιας και σερβίρουμε με θρυμματισμένη φέτα.

Περισσότερες συνταγές στo sidagi.gr