Υλικά

sidagi.gr

Αφήνουμε τα τυριά έξω από το ψυγείο για 1 ώρα για να μαλακώσουν λίγο.

Με μια κουτάλα τα ανακατεύουμε καλά και προσθέτουμε το γιαούρτι, λίγη καυτερή σάλτσα και το άσπρο πιπέρι.

Σερβίρουμε σε ένα μπολ με τσιπς ή κράκερ ή μέσα σε φύλλα απο βελγικό αντίβ.

Γαρνίρουμε με καρυδόψιχα, ραπανάκι ή σχοινόπρασο.

Υλικά

Για 2-4 άτομα:

150 γραμμάρια μπλε τυρί

50 γραμμάρια φέτα

120 γραμμάρια τυρί κρέμα

100 γραμμάρια γιαούρτι στραγγιστό

3-4 σταγόνες σάλτσα καυτερής κόκκινης πιπεριάς

άσπρο πιπέρι

ραπανάκια, καρυδόψιχα ή σχοινόπρασο (τσάιβς) για γαρνιτούρα

Βελγικό αντίβ για το σερβίρισμα.

Περισσότερες συνταγές στο sidagi.gr