Υλικά

  • 1 κύβος ζάχαρης
  • 1/4 κ. γλ. Angostura bitters
  • 10 ml κονιάκ
  • 75 ml κρύα σαμπάνια
  • 1 λωρίδα φλούδα πορτοκαλιού

Εκτέλεση

Βήμα 1
Βάλτε τον κύβο ζάχαρης σε ένα μικρό πιάτο, περιχύστε με τα bitters, γυρίζοντας μερικές φορές, ώστε να καλυφθεί πλήρως.
Βήμα 2
Ρίξτε τον κύβο σε ένα ποτήρι σαμπάνιας, προσθέστε το κονιάκ και περιχύστε σιγά σιγά τη σαμπάνια.
Βήμα 3
Στύψτε τη φλούδα πορτοκαλιού στο ποτήρι και πετάξτε την ή σταθεροποιήστε τη ως διακοσμητικό γύρω από το στέλεχος του ποτηριού.
TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.