Υλικά

  • 1 κύβος ζάχαρης
  • 1/4 κ. γλ. Angostura bitters
  • 10 ml κονιάκ
  • 75 ml κρύα σαμπάνια
  • 1 λωρίδα φλούδα πορτοκαλιού

Εκτέλεση

  1. Βάλτε τον κύβο ζάχαρης σε ένα μικρό πιάτο, περιχύστε με τα bitters, γυρίζοντας μερικές φορές, ώστε να καλυφθεί πλήρως.
  2. Ρίξτε τον κύβο σε ένα ποτήρι σαμπάνιας, προσθέστε το κονιάκ και περιχύστε σιγά σιγά τη σαμπάνια.
  3. Στύψτε τη φλούδα πορτοκαλιού στο ποτήρι και πετάξτε την ή σταθεροποιήστε τη ως διακοσμητικό γύρω από το στέλεχος του ποτηριού.