Υλικά

  • 1 κιλό πορτοκάλια
  • 1 λεμόνι
  • 1 κιλό ζάχαρη
  • 1 ξύλο κανέλας
  • 2 λίτρα νερό

Εκτέλεση

  1. Πλύνετε καλά τα πορτοκάλια και το λεμόνι και κόψτε σε μικρά κομματάκια.
  2. Τοποθετήστε σε μια κατσαρόλα και βράστε για 5- 10 λεπτά ώστε να ξεπικρίσουν.
  3. Σουρώστε και τοποθετήστε όλα τα υλικά στην κατσαρόλα.
  4. Αφήστε να βράσουν για 40 λεπτά.
  5. Αφαιρέστε την κανέλα και τοποθετήστε τη μαρμελάδα σε έναν επεξεργαστή τροφίμων.
  6. Χτυπήστε μέχρι να αποκτήσει κρεμώδη υφή.
  7. Χωρίστε σε γυάλινα αποστειρωμένα βάζα.