Υλικά
- 2 κούπες τριμμένο κέικ σοκολάτα
 - 1/2 κούπα σοκολατένια τρούφα
 - 1/4 κούπας μαύρο ρούμι
 - 50 γραμμάρια ψιλοκομμένες σταφίδες
 - 3/4 κούπας τριμμένη ινδική καρύδα
 - 1/4 κούπας ζαχαρούχο γάλα
 
Εκτέλεση
- Βάζουμε τις ψιλοκομμένες σταφίδες και το μισό ρούμι σε κατσαρολάκι στη φωτιά. Μόλις πάρουν βράση, τις κατεβάζουμε και τις αφήνουμε 4 λεπτά να τραβήξουν.
 - Αδειάζουμε τις σταφίδες, μαζί με όλα τα υπόλοιπα υλικά σε μπολ και τα ανακατεύουμε καλά, να πάρουμε ομοιογενές μείγμα.
 - Παίρνουμε ποσότητα από το μείγμα και πλάθουμε μπαλάκια. Τα κυλάμε στην τρούφα και τα βάζουμε σε ειδικά χαρτάκια ή σε πιατέλα. Τα φυλάμε στο ψυγείο.