Υλικά
- 500 γρ. ανάμεικτα αποξηραμένα φρούτα
- 200 ml φρέσκο χυμό πορτοκαλιού
- 1/2 ξυλάκι κανέλας
- 6 γαρύφαλλα
- 6 κόκκους μαύρου πιπεριού
- Γιαούρτι με χαμηλά λιπαρά, για το σερβίρισμα
Εκτέλεση
- Ρίξτε τα αποξηραμένα φρούτα, το χυμό πορτοκαλιού και τα μπαχαρικά σε ένα μπολ που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε φούρνο μικροκυμάτων.
- Βάλτε το φούρνο μικροκυμάτων σε υψηλή ταχύτητα για 4-5 λεπτά, ανακατεύοντας στα μισά, μέχρι οι χυμοί να γίνουν κολλώδεις και τα φρούτα να είναι πηχτά.
- Αφήστε τη κομπόστα να σταθεί για ένα λεπτό και σερβίρετε σε μπολ με κουταλιές γιαούρτι.