Υλικά

  • 500 γρ. ανάμεικτα αποξηραμένα φρούτα
  • 200 ml φρέσκο χυμό πορτοκαλιού
  • 1/2 ξυλάκι κανέλας
  • 6 γαρύφαλλα
  • 6 κόκκους μαύρου πιπεριού
  • Γιαούρτι με χαμηλά λιπαρά, για το σερβίρισμα

Εκτέλεση

  1. Ρίξτε τα αποξηραμένα φρούτα, το χυμό πορτοκαλιού και τα μπαχαρικά σε ένα μπολ που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε φούρνο μικροκυμάτων.
  2. Βάλτε το φούρνο μικροκυμάτων σε υψηλή ταχύτητα για 4-5 λεπτά, ανακατεύοντας στα μισά, μέχρι οι χυμοί να γίνουν κολλώδεις και τα φρούτα να είναι πηχτά.
  3. Αφήστε τη κομπόστα να σταθεί για ένα λεπτό και σερβίρετε σε μπολ με κουταλιές γιαούρτι.