Υλικά
- 4 κόκκινα μήλα, κομμένα σε μικρά κομμάτια
 - 150 γρ. κουβερτούρα
 - Κανέλα για το σερβίρισμα, προαιρετικά
 
Εκτέλεση
- Τοποθετήστε τα μήλα σε μια κατσαρόλα και βάλτε λίγο νερό για να μπορέσουν να βράσουν (χωρίς να τα καλύψει).
 - Βράστε για περίπου 10-15 λεπτά.
 - Μόλις τα μήλα μαλακώσουν και απορροφήσουν το νερό, αποσύρετε από την φωτιά και προσθέστε αμέσως την κουβερτούρα στη ζεστή κατσαρόλα.
 - Πολτοποιήστε με μπλέντερ χειρός και τοποθετήστε τη μους σε φόρμα.
 - Βάλτε στο ψυγείο για 2 -3 ώρες.
 - Ξεφορμάρετε και γαρνίρετε με κανέλα.