«Έπρεπε να γυμναζόμασταν στους αθλητικούς χώρους του ΟΑΚΑ και όχι να μας στέλνουν σε άλλα αθλητικά κέντρα». Οι δύο μαθήτριες του 4ου αθλητικού σχολείου Νέας Ιωνίας, το οποίο βρίσκεται σε πολύ κοντινή απόσταση από το ΟΑΚΑ, μιλούν στο newsbeast.gr για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

«Από τις 11 Σεπτεμβρίου που άρχισαν τα μαθήματα γνωρίζαμε ότι θα γυμναζόμασταν στο ΟΑΚΑ» αναφέρουν στο newsbeast η 16χρονη Μιράντα Κέιλα και η φίλη της Αλίκη Μαρίκη. Οι δύο μαθήτριες καταγγέλλουν ότι υπάρχουν δεκάδες προβλήματα στο Ολυμπιακό Στάδιο και αυτό που τις ενοχλεί περισσότερο είναι ότι ούτε όργανα δεν υπάρχουν για να αθληθούν.

«Αυτή τη στιγμή είμαστε αναγκασμένες να πηγαίνουμε για προπόνηση σε άλλα αθλητικά κέντρα που βρίσκονται πολύ πιο μακριά από το ΟΑΚΑ» λέει η 17χρονη Αλίκη.

Για να συμπληρώσει η Μιράντα ότι «Δεν έχουμε πούλμαν για να πάμε στα αθλητικά κέντρα που μας στέλνουν. Αναρωτήθηκε κανένας πώς θα πάμε στο Χαλάνδρι, στα Πευκάκια, στη Νέα Ιωνία; Όχι. Και όταν ρωτάμε πότε θα αρχίσουμε προπόνηση στο ΟΑΚΑ, μας λένε από Δεκέμβρη και μετά».