O Βουλευτής Β΄ Πειραιώς του ΛΑΟΣ κατέθεσε επίκαιρη ερώτηση προς τον υφυπουργό Πολιτισμού και Τουρισμού, Γ. Νικητιάδη για την άθλια κατάσταση του ΟΑΚΑ. Κατήγγειλε μάλιστα και το γεγονός ότι αθλητικά σχολεία της Αττικής, δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν το ΟΑΚΑ για την προπόνησή τους, λόγω έλλειψης υποδομών και στοιχειωδών οργάνων.

Στη συνέχεια, ο Γιώργος Ανατολάκης παρουσίασε οικονομικά στοιχεία που δείχνουν ότι οι Ολυμπιακές εγκαταστάσεις δεν αξιοποιούνται λόγω έλλειψης σχεδίου.«Από τα περίπου 25 εκατομμύρια ευρώ που θα ήταν τα ετήσια έσοδα του Δημοσίου, από την εκμετάλλευση των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων, σήμερα είναι ζήτημα αν εισπράττονται μόνο τα 10 ..!».

Εξέφρασε δε την απορία του για τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η διαχείριση των 20 εκατομμυρίων που προβλέπει ο Προϋπολογισμός για το ΟΑΚΑ. καθώς και των εσόδων που εισπράττει η διοίκηση από τις ομάδες για τη χρήση των γηπέδων.

«Μήπως έχετε ανθρώπους στην Διοίκηση του, που δεν μπορούν να εκμεταλλευτούν αυτό το πλεονέκτημα που έχουμε σαν χώρα; Τότε να τους αλλάξετε..!! »

Η απάντηση τιου Γ. Νικητιάδη είναι μάλλον παραδοχή ήττας καθώς είπε πως πολύ καλώς ο κ. Ανατολάκης θέτει το θέμα για την  αξιοποίηση του Ο.Α.Κ.Α επέριψε ευθύνεσ στη ΝΔ καθώς είπε πως Έχει υπάρξει μελέτη για την αξιοποίηση του ΟΑΚΑ, η οποία είχε μείνει στο συρτάρι από την προηγούμενη κυβέρνηση. Ο υφυπουργός είπε πως η διοίκηση του ΟΑΚΑ. μετράει 2 μήνες και είναι καινούργια, οπότε θα πρέπει να της δώσουμε πίστωση χρόνου. Όμως είπε ότι τα σκουπίδια έχουν μαζευτεί και η κατάσταση είναι σαφώς καλύτερη από τους προηγούμενους μήνες.  Τέλος, ο Υφυπουργός υποσχέθηκε ότι το Υπουργείο θα ενδιαφερθεί σοβαρά για την αξιοποίηση του Ολυμπιακού Κέντρου Αθηνών.