Κύριες και επικουρικές συντάξεις: Όλες οι ημερομηνίες καταβολής τους

Δείτε αναλυτικά


ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
12:38
20/08/2020
Κύριες και επικουρικές συντάξεις: Όλες οι ημερομηνίες καταβολής τους
1
loading

Το πρόγραμμα προπληρωμής των κύριων και των επικουρικών συντάξεων αποφάσισε το διοικητικό συμβούλιο του Ηλεκτρονικού Εθνικού Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (e-ΕΦΚΑ) στη συνεδρίαση της 30ής Ιουλίου 2020, στο πλαίσιο της εφαρμογής του μέτρου της ταυτόχρονης καταβολής των κύριων και των επικουρικών συντάξεων.

Συγκεκριμένα, ανακοινώθηκαν τα εξής:

Κύριες και επικουρικές συντάξεις

- Στις 24 Αυγούστου 2020, ημέρα Δευτέρα, θα καταβληθούν οι κύριες και οι επικουρικές συντάξεις των μισθωτών, (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τις τράπεζες και τον ΟΤΕ), που ο ΑΜΚΑ τους λήγει σε 1, 3, 5, 7, 9.

- Στις 26 Αυγούστου 2020, ημέρα Τετάρτη, θα καταβληθούν οι κύριες και οι επικουρικές συντάξεις των μισθωτών, (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τις τράπεζες και τον ΟΤΕ), που ο ΑΜΚΑ τους λήγει σε 0, 2, 4, 6, 8.

- Στις 27 Αυγούστου 2020, ημέρα Πέμπτη, θα καταβληθούν οι κύριες και οι επικουρικές συντάξεις των μη μισθωτών, (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τέως φορείς ΟΑΕΕ, ΟΓΑ και ΕΤΑΑ).

- Στις 28 Αυγούστου 2020, ημέρα Παρασκευή, θα καταβληθούν οι κύριες και οι επικουρικές συντάξεις του Δημοσίου, του τ. ΝΑΤ, του τ. ΕΤΑΤ, του τ. ΕΤΑΠ-ΜΜΕ και της ΔΕΗ.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
 1. avatar ΣΤΑ ΜΟΥΛΩΧΤΑ

  ΕΓΙΝΑΝ ΠΑΛΙ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ
  ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ.
  ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΡΙΖΑ.
  ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΕΠΙ ΣΥΡΙΖΑ ΝΑ ΜΗΝ ΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
  ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ.
  ΑΠΟΡΩ ΕΑΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ Ε.Ε

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει