Πότε θα πραγματοποιηθούν οι πληρωμές του επιδόματος των 534 ευρώ

Τα δεδομένα ανάλογα με την υποβολή των αιτήσεων


ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
10:21
04/07/2020
Πότε θα πραγματοποιηθούν οι πληρωμές του επιδόματος των 534 ευρώ
3
loading

Μέχρι τα μέσα Οκτωβρίου αναμένεται να ολοκληρωθούν οι πληρωμές της αποζημίωσης ειδικού σκοπού.

Σύμφωνα με όσα μεταδόθηκαν στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά στον ΣΚΑΪ, η καταβολή των 534 ευρώ θα γίνεται ανάλογα με το πότε υποβλήθηκε η σχετική αίτηση.

Αναλυτικά:

-Οι πληρωμές για την αποζημίωση ειδικού σκοπού για τις αιτήσεις Ιουνίου που θα υποβληθούν έως τις 7 Ιουλίου θα πραγματοποιηθούν στις 13 και 14 Ιουλίου.

-Για την αναστολή εργασίας τον μήνα Ιούλιο και για αιτήσεις που θα κατατεθούν από τους εργοδότες έως τις 7 Αυγούστου, το επίδομα των 534 ευρώ θα καταβληθεί από τις 10 έως τις 12 Αυγούστου.

-Οι εργαζόμενοι που θα τεθούν σε αναστολή τον μήνα Αύγουστο και οι αιτήσεις θα υποβληθούν έως τις 7 Σεπτεμβρίου, θα λάβουν την αποζημίωση ειδικού σκοπού 10 και 11 Σεπτεμβρίου.

-Για αναστολές συμβάσεων του μήνα Σεπτεμβρίου, το επίδομα θα καταβληθεί 12-14 Οκτωβρίου, εφόσον οι αιτήσεις υποβληθούν 12-14 Οκτωβρίου.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

3
σχόλια
  1. avatar Γιατί

    Γιατί δεν πήρα τα 532 ευρώ εφόσον είμαι ελεύθερος επαγγελματίας και ως τέλος Μαΐου Δεν δούλευα, μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος; η τα δίνει επιλεγμένα; και από ότι μαθαίνω είναι πάρα πολύ που δεν τα πήραν, αλλά Έχει ο καιρός γυρίσματα 4 χρόνια Είναι θα περάσουνε, Ας έρθει να τα πούμε τότε...

  2. avatar Κώστας δάσος

    Ούτε των μακροχρονια ανεργων έχει μπει ακόμα

  3. avatar ΝΙΚΟΣ4444

    Ναι όπως τα πηραμε και οι εργαζομενοι σε αναστολη το Μαη...μονο στο αιλαδυσταν αυτα

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει