Κατσέλη: Έτοιμη να στηρίξει την ανάκαμψη η Εθνική Τράπεζα

Εκδήλωση με αφορμή τον εορτασμό των 175 χρόνων από την ίδρυση της


ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
13:47
30/03/2016
Κατσέλη: Έτοιμη να στηρίξει την ανάκαμψη η Εθνική Τράπεζα
3
loading

Η Εθνική, όπως έκανε πάντοτε, ανταποκρίνεται σήμερα στις πιεστικές ανάγκες της χώρας για ανασυγκρότηση της παραγωγικής της βάσης, για προάσπιση της κοινωνικής συνοχής και συνεχή αναβάθμιση του μορφωτικού και πολιτιστικού επιπέδου. Και το κάνει με τη στήριξη βιώσιμων επενδυτικών πρωτοβουλιών, τη δημιουργία νέων χρηματοοικονομικών εργαλείων, την προώθηση της νεανικής και καινοτόμου επιχειρηματικότητας και με το πρόγραμμα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, τόνισε η πρόεδρος της Εθνικής Τράπεζας Λ.Κατσέλη, σε εκδήλωση με αφορμή τον εορτασμό των 175 χρόνων από την ίδρυση της.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Εθνικής Τράπεζας Λεωνίδας Φραγκιαδάκης, τόνισε η Εθνική Τράπεζα είναι έτοιμη να αφιερώσει όλες τις δυνάμεις της στο να ηγηθεί της ανάκαμψης της οικονομίας.

Η Εθνική, με κεφαλαιακούς δείκτες χωρίς προηγούμενο στην αγορά μας, και μέσω της πλεονάζουσας ρευστότητάς της, είναι έτοιμη να χρηματοδοτήσει την οικονομία και να υποστηρίξει επιχειρήσεις νέας νοοτροπίας, μέσω ορθής ανάληψης κινδύνου, και ευθυγράμμιση κινήτρων μεταξύ τράπεζας και επιχείρησης, πρόσθεσε.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

3
σχόλια
  1. avatar rtpeor

    Εξαιτίας της Κατσέλης φορτώνουν με τον έναν ή τον άλλον τρόπο τα απλήρωτα δάνεια στη δική μας πλάτη. Όσοι δανειολήπτες σηκώνουν τα χέρια και γκρινιάζουν, τους τα χαρίζουν χωρίς καμία ανταπόδοση και στο τέλος τα μοιράζουν σε μας τους υπόλοιπους Έλληνες. Αυτός είναι ένας από τους λόγους για τον οποίο αδειάζουν συνεχώς το πορτοφόλι των υπόλοιπων Ελλήνων.

  2. avatar Χρήστος

    ΕΥΤΥΧΩΣ, δεν επανέλαβε πως τα capital controls θα φύγουν τον ερχόμενο μήνα...

  3. avatar iojik

    Εσύ φτιάξε μας κανα \"γεμη\" ακόμα και θα δεις ανάπτυξη

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει