Μετά τον Πολ το Χταπόδι που «άγγιζε» τους ποδοσφαιρικούς νικητές με τα πλοκάμια του, ο Γουάτσον, το θαλάσσιο λιοντάρι, ελπίζει ότι θα «μυριστεί» την ομάδα που θα κερδίσει το Euro κερδίζοντας και αυτός με τη σειρά του παγκόσμια φήμη, αλλά και μερικούς ακόμη… θαλάσσιους μεζέδες για ανταμοιβή!

Ο Γουάτσον, που ζυγίζει 350 κιλά και ζει σε έναν ζωολογικό κήπο της πόλης Αμνεβίλ, είχε προβλέψει με ακρίβεια ότι η εθνική ομάδα της Γαλλίας θα έφτανε στα ημιτελικά τους Παγκοσμίου Κυπέλλου το 2014, μέχρι που οι «τρικολόρ» αποκλείστηκαν από τη Γερμανία με σκορ 1-0.

Ο Γουάτσον «μαντεύει» το αποτέλεσμα επιλέγοντας μεταξύ τριών κουβάδων: Οι δύο φέρουν τις σημαίες των αντίπαλων ομάδων και ο τρίτος το σήμα της «ισοπαλίας».

Ο φύλακας του ζωολογικού κήπου Πάμπλο Ζουρί ελπίζει ότι το θαλάσσιο λιοντάρι θα αποδειχθεί άξιος διάδοχος του Πολ ο οποίος είχε προβλέψει την πορεία της εθνικής Γερμανίας στο Μουντιάλ του 2010 και έγινε διάσημος παγκοσμίως, αλλά πέθανε λίγους μήνες αργότερα.

Για το σημερινό αγώνα μεταξύ Γαλλίας και Ρουμανίας, τα προγνωστικά του Γουάτσον δίνουν νίκη της οικοδέσποινας ομάδας που θεωρείται, ούτως ή άλλως, το φαβορί.

Αν αποδειχθούν οι μαντικές ικανότητές του, ο Γουάτσον αναμένεται ότι θα έχει μακρά καριέρα στον κόσμο των ζώων-μέντιουμ αφού είναι μόλις 15 χρονών και τα θαλάσσια λιοντάρια συνήθως ζουν μέχρι και τα 30.

sealion1 sealion2 sealion3 sealion4 sealion5 sealion6