Οι βραδύποδες δε φημίζονται ούτε για την ταχύτητα με την οποία κινούνται, αλλά ούτε και για την ταχύτητα με την οποία… φλερτάρουν!

Κι όμως οι υπεύθυνοι του ζωολογικού κήπου του Λονδίνου ανακάλυψαν ότι ο έρωτας… μπορεί να κινήσει τους πάντες!

Πριν από λίγο καιρό γεννήθηκε ο πρώτος βραδύπους του ζωολογικού πάρκου στη βρετανική πρωτεύουσα.

Φαίνεται ότι το ερωτοχτυπημένο ζευγάρι κατάφερε να μη γίνει αντιληπτό, καθώς οι υπεύθυνοι του πάρκου δεν είχαν ιδέα ότι ο θηλυκός βραδύπους κυοφορούσε…

Οι γονείς γνωρίστηκαν το 2012, όταν ο αρσενικός Leander έφτασε στο Λονδίνο από τη Γερμανία, προκειμένου κάποια στιγμή να ζευγαρώσει με τη Marilyn, τη μητέρα του μικρού!

Όπως ανέφεραν οι υπάλληλοι του ζωολογικού κήπου οι δυο τους το έπαιζαν αδιάφοροι κατά τη διάρκεια της ημέρας, όμως φαίνεται ότι κατάφεραν να βρουν μερικές ιδιωτικές στιγμές για τον εαυτό τους.

Οι βραδύποδες χρειάζονται μέχρι και μία δεκαετία για να αναπτύξουν δεσμό με κάποιον και να ζευγαρώσουν.

Δεδομένου ότι η εγκυμοσύνη στα θηλυκά διαρκεί 11 μήνες περίπου, αυτό σημαίνει ότι η Marilyn και ο Leander… δεν άφησαν το χρόνο να πάει χαμένο και ανέπτυξαν «διαπροσωπικές σχέσεις» πάρα πολύ γρήγορα!

«Δεν είχαμε πάρει χαμπάρι ότι είχε πλησιάσει καν το αρσενικό, όχι απλά ότι ήταν έγκυος» είπε στη Daily Mail η φροντιστής Tegan McPhail.

«Όταν έφτασε ο Leander στο ζωολογικό κήπο στα τέλη του 2012, οι δυο τους δε φαινόταν να ενδιαφέρονται καθόλου ο ένας για τον άλλον. Άλλωστε οι βραδύποδες… παίρνουν το χρόνο τους στα πάντα! Κι όμως αυτοί οι δύο κατάφεραν να μας ξεγελάσουν» πρόσθεσε.