Ένας άντρας έπεσε στα χέρια της αστυνομίας έξω από νυχτερινό κέντρο της Αγγλίας και ο λόγος ήταν το γουρουνάκι που είχε μαζί του, όπως μεταδίδει η εφημερίδα «Eastern Daily Press».

Ο 26χρονος Thomas Murphy-Hankin συνελήφθη έξω από κλαμπ του Νόριτς, όταν ειδοποιήθηκε η αστυνομία για έναν άντρα που καθόταν έξω από την πόρτα με ένα μπουκάλι αλκοόλ στο χέρι και είχε μαζί του ένα γουρουνάκι χωρίς λουρί.

Ο εισαγγελέας Andrew Nickerson είπε πως ο νεαρός είχε και έναν σκύλο μαζί του, επίσης χωρίς λουρί, και πως το γουρουνάκι «περιφερόταν στον δρόμο», γι’ αυτό και αναγκάστηκαν τελικά να το ναρκώσουν.

Κτηνίατρος εξέτασε μετά το γουρουνάκι και βρήκε πως ήταν πολύ μικρό, πιθανότατα μόλις μερικών ημερών, υποσιτισμένο και σε κακή κατάσταση. Ο Murphy-Hankin απολογήθηκε πρόσφατα στο δικαστήριο για το συμβάν της 8ης Αυγούστου, ομολογώντας πως είχε πράγματι το γουρουνάκι χωρίς λουρί έξω από το κλαμπ. Και παραδέχτηκε πως δεν το είχε φροντίσει όπως έπρεπε.

Ο δικαστής Paul Booty του έριξε πρόστιμο 100 λιρών για την έλλειψη λουριού και άλλες 200 λίρες για τον υποσιτισμό του ζώου. Και του απαγόρευσε να έχει ξανά στην κατοχή του γουρουνάκι για τα επόμενα δύο χρόνια…