Όσοι κινείστε νότια ή εσείς που θέλετε να αλλάξετε για λίγο παραστάσεις επιλέξτε φημισμένα στέκια σε περιοχές όπως η Νέα Σμύρνη, η μαρίνα Φλοίσβου και η Γλυφάδα για την βραδινή σας έξοδο με την παρέα.

Μπαράκια και cocktail bars που αποτελούν σημείο αναφοράς για τις περιοχές όπου εντοπίζονται βάζουν σε πειρασμό για μια βραδινή βόλτα που θα σας μείνει σίγουρα αξέχαστη.

Mosaiko Cocktail Bar

Από τα πιο δημοφιλή στέκια της Γλυφάδας (Λαοδίκης 30) με θαμώνες που δεν το αλλάζουν με κανένα άλλο στέκι, vintage διακόσμηση, δυνατή μπάρα με έμφαση στα cocktails, ενημερωμένη κάβα και χαλαρή ατμόσφαιρα μπαρ κέντρου. Στα δυνατά χαρτιά του τα guests διεθνούς φήμης djs, ενώ στα ακούσματά του indie ποπ-ροκ μουσικές.

Holy Spirit

Ένα από τα πιο φημισμένα cocktail bars στην Γλυφάδα, που ξεχωρίζει για την φιλική ατμόσφαιρα και το χαλαρό περιβάλλον του. Ο mixologist και ιδιοκτήτης Ξαβιέ Μιχαηλίδης έχει καταφέρει να ανεβάσει τον πήχη στην περιοχή, με εμπνευσμένες προτάσεις και ακόμη πιο πρωτότυπους τρόπους σερβιρίσματος.

Ark

Σε ένα από τα ωραιότερα σημεία της Αθηναϊκής Ριβιέρας, το Ark (Γρηγορίου Λαμπράκη 2), στο ύψος της Γλυφάδας, αποτελεί ιδανική επιλογή για έναν καφέ δίπλα στη θάλασσα. Με μαγευτική θέα, διαθέτει εστιατόριο με προτάσεις της μοντέρνας, ελληνικής κουζίνας, καθώς και έναν all day χώρο με ιδιαίτερη έμφαση στην ποιότητα του καφέ.

Cruiser Exclusive Bar

Με όνομα που παραπέμπει και στην τοποθεσία του, καθώς συνάδει τέλεια με αυτή, το Cruiser Exclusive Bar αποτελεί σημείο αναφοράς για τη διασκέδαση στη Μαρίνα Φλοίσβου. Η απρόσκοπτη θέα στη θάλασσα και τα πολυτελή yachts, το ιδιαίτερο και εντυπωσιακό design του, καθώς και οι υπηρεσίες υψηλού επιπέδου που προσφέρει στους θαμώνες του το έχουν μετατρέψει σε meeting point.

Ανοιχτό από το πρωί σερβίρει πρωινό και brunch, ελαφρές γευστικές προτάσεις για ένα light γεύμα, ενώ στον κατάλογό του θα βρείτε και τέλεια συνοδευτικά για το κρασί σας –πλούσια πλατό αλλαντικών και τυριών.

Άρωμα Πλατείας

Βρίσκεται στην κεντρική πλατεία της Νέας Σμύρνης και είναι ένα από τα πιο καθιερωμένα και δημοφιλή στέκια της περιοχής. Αποτελεί καθημερινό σημείο συνάντησης, τόσο για καφέ όσο και για ποτό. Χωρίζεται σε δύο χώρους, μπαρ και καφέ οι οποίοι καθημερινά είναι γεμάτοι με κόσμο.