Το θρυλικό Poseidonion Grand Hotel ενώνει τις δυνάμεις του με ένα από τα κορυφαία σύγχρονα bars της Αθήνας για μια συναρπαστική σεζόν αφιερωμένη στο premium fine drinking. Το 2019 σηματοδοτεί την επέτειο των δέκα ετών από την ανακαίνιση του Ποσειδωνίου, στις Σπέτσες, αλλά και από την έναρξη της λειτουργίας του Baba Au Rum στην καρδιά της Αθήνας, με τη συνεργασία αυτή να έρχεται ως το καλύτερο επιστέγασμα της μέχρι τώρα πορείας τους.

Έχοντας αναπτύξει ένα ξεχωριστό γαστρονομικό concept, η οικογένεια του Ποσειδωνίου καλωσορίζει τη νέα συνεργασία με το Baba Αu Rum ως ένα μοναδικό «πάντρεμα» γεύσεων.

Δημιούργημα ενός εκ των κορυφαίων Ελλήνων bartenders, του Θάνου Προυναρούς, το Baba Au Rum –ένα από τα καλύτερα 50 bars στον κόσμο– ήδη από τη στιγμή της γέννησής του κέρδισε τις εντυπώσεις στην αθηναϊκή bar σκηνή με το μοντέρνο signature στiλ του, το οποίο συμπληρώνει ιδανικά την κομψή αύρα του Poseidonion Grand Hotel.

Ο Θάνος Προυναρούς και οι συνεργάτες του, με bar manager τον Νίκο Γαρτζολάκη θα επιμεληθούν φέτος τις cocktails και spirits lists, τόσο του Palms Bar όσο και της Library Brasserie προσφέροντας μια ξεχωριστή fine drinking εμπειρία.

Η πολυαναμενόμενη συνεργασία θα εγκαινιαστεί το Πάσχα με ένα pop-up bar το τριήμερο 27-29 Απριλίου στο lobby του Poseidonion Grand Hotel. Στο ατμοσφαιρικό περιβάλλον του ιστορικού ξενοδοχείου οι επισκέπτες θα απολαύσουν signature cocktails από την ομάδα του Baba Αu Rum, ενώ μια σειρά δημιουργικών events θα ακολουθήσουν καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού γιορτάζοντας την 10ετή επέτειο των δύο brands.